Soovid, Palved - kas keegi saaks aidata

Started by Henn Sarv on Tuesday, December 29, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 2761-2790 of 10490 posts

http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.1265.1.461:147?1794,1435,221...
Kas keegi saab sellest heledast kirjast aru, kes on lapse Andres Kask isa ning kas see nr 7 tähendab - abieluväline laps?

Private User
Isa on sulane (?) Toomas Kask ja Andres on 7. abieluväline poisslaps sel aastal.
Toomas Ja Liiso abiellusid hiljem:
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.1265.1.87:47?233,1806,1026,1...

Anu Vares - Aitäh Sulle :)

Selline küsimus, et kas asi on minus või on osad Saaga lehed maha võetud - näiteks, kas keegi saab ligi nendele lehtedele:
http://www.ra.ee/dgs/addon/nimreg/result.php?fns=EAA.1226.1.299&amp...

Mis ma peaks tegema?

Private User Ka mõningatele meetrikatele ei pääse teist päeva ligi. Saatsin hommikul sinna kirja, kuid pole veel vastust saanud.

Kellel on veel proleeme sellega, et saagas ei näe mõnda allikat, siis sain alljärgneva vastuse. Loodan, et selle vastuse avaldamisega ei riku ma ühtegi reeglit või seadust.

Viimastel päevadel on meie IT-tugi viinud pildifailide nimesid kooskõlla Rahvusarhiivi digiteerimise tehniliste põhimõtetega, mistõttu ei ole paljusid säilikuid hetkel näha. Eelkõige puudutab see erinevate EELK-i koguduste kirikuraamatuid. Oleme selle protsessiga lõpule jõudmas ja kadunud pildid peaksid peagi oma õigetele kohtadele tagasi ilmuma. Usume, et hiljemalt homme on kõik kaadrid taas nähtavad.

Private User

Abiellusid Wenne Jaani Tõnis ja Ewa,
Ewa oli üks võõras teenijatüdruk Herma Hanso Tönno juures,
edasise jutu mõte on et Tõnis ja Ewa juba pikemalt salaja koos elanud.
in der Haube weil sie beide frühzeitig bei einander gelegen

Private User

Lahutatud

Need Saaga kohased teated ja küsimuse postitage kindlasti KA siia: http://www.geni.com/discussions/107376

Lugupeetud Genilased!
Enne kui me lisame inimesi projektidesse, tuleks selle inimese kohta piisavalt informatsiooni koguda.
Panna õpetajate projekti nimed, kellel me ei ole suvatsenud isegi sünnidaatumit korralikult välja uurida, on inetu. Õpetajaks ei ole kunagi keegi saanud lausa tänavalt tulles, kõik nad on kuskil õppinud, kõik nad on kusagil meid õpetanud,kõik nad on meile õppinutele midagi andnud, millegi erilisega meelde jäänud. Kõigil neil on olnud mõju ka väljaspool kooliseinu. Miks me ei kirjuta sellest.
Olen oma õpingute jooksul saanud õpetust väga tugevatelt, sügavalt meeldejäänud õpetajatelt. Ma ei ole julenud kedagi neist projekti panna, sest kardan, et ei suuda seda vajaliku väärikusega teha.
Palun mõelgem sellele!
Projektid ei ole selleks, et me ennast saaksime sinna lisatud inimeste arvuga pildile. Projektid on selleks, et me saaksime võimalikult palju teada neist inimestest, keda me projekti lisame, et me saaksime teada, kui palju tublisid, väärikaid inimesi on olnud ja on meie ümber.
Lugupidamisega, Tiina Männik

Lugupeetud Tiia Välk!
Kui inimene on saanud Vabaduse Risti, on ju selge, et see on saadud osavõtu eest Vabadussõjast. Mul ei ole midagi selle vastu, kui Martin Reinart on ka Vabadussõja projektis, kuid kas sel on mõtet. See ei anna meile ju mingit uut infot. Vaatasin, et olite Vabadussõja projekti pannud ka teisi Vabaduse Risti kavalere (Jaak Vendla jt). Ju need inimesed, kes nad sinna Vabaduse Risti projekti panid, teadsid, et Vabadussõja projekt on olemas. Saan aru, kui me Vabadussõja projekti lisame need inimesed, keda me muudes projektides ei leia. Nende inimeste leidmine on palju suurem töö ja neid inimesi oli palju.
Edu Teile!
Tiina Männik

Eelmisele.
Noh, inimene algab tema nimest. Pole see sünniaasta kõige olulisem. Oluline on inimene ära mainida. Ma olen seotud matemaatikaga. Minu matemaatikaõpetaja on olnud Ada Laht (3 III 1933 sünd), aga kahjuks ei tea ma Laine Lemberi sünniaastat täpselt. Samuti ei tea ma kahjuks ka kõikide minule ülikoolis õpetanud õppejõudude sünniaastatki täpselt, aga enamik on minu poolt lugupeetavad õppejõud.

Private User
Miks lahutada, pigem kõik mestida mis on tehtud ja Teil on võimalik halduse loobumiseks kustutada enda nimi "Haldaja(d) real

Palun abi mestimisel -
Helje Lepasepp

Kas on võimalik lahendada puu vastuolud Ilme Kiis
Kahekordsed profiilid on põhjustatud Elmari ja Alma venna-õe abielust.

Private User Seal oli palju vanematekonflikte, aga samad isikud viisin kokku.

Rene Niilisk osad - avalikud - sain ära teha, mõned privaatsed jäid veel.

Rene Niilisk avalikega saan hakkama

Tere!

Ole hea, Erika, kasuta otsingus nimekuju Goldschmidt. ais.ra.ee annab, et Vassili Georgi poeg esitas opteerimistaotluse. Edasiste jälgede leidmiseks tuleks minna arhiivi ning selle toimikuga tutvuda. Pere on lahkunud enne Vabadussõja lõppu Venemaale, kas nad sealt tagasi ka tulid ning mis neist seal sai, sellest võib natuke aimu saada opteerimistoimikust (kuigi mitte alati), Samuti saab sealt infot nende Eestis olevate lähedaste kohta.
Samas on Vassili kohta üks kohtutoimik, vajalik ka sellega tutvuda.
Samuti üks toimik Pärnu prefektuuris töötanud Vassili (Jüri ehk Georgi poeg) kohta.
Hiljem on keegi Kalev, Vassili poeg astunud Pärnus EKP-sse.
Kuna tegemist Pärnumaaga ning mitte väga laialt levinud nimega (pandud Pööraveres), on tegemist kindlasti sugulastega.
Arhiivi külastamata edasi liikuda on paraku keeruline.

Veel Erikale. Siinsamas genis on sees Kalev Goldschmidt, kelle isa on Vello. AIS laseb oletada, et Vassili on kunagi eestindatud Velloks.
Vaata ka http://www.eha.ee/labs/onomastika/index.php/et/nimemuutused/searchN...
Pärnumaa Goldschmidtidest on saanud Kesanurm, Heinmaa, Sõmera ja Alliku. See sugupuu ka siin genis sees (Jüri Goldschmidt nt), pärit jällegi Pööraverest.
Vaata neid isikuid, ehk tuleb mõni tuttav ette.

Erika Lohk
Siin tuleks huvipakkuva isiku haldajaga koostöö suhtesse asuda. Siis on kõik avalikud profiilid nähtavad.
Vajutada haldaja nimele ja profili vaates valik "Tegevused" teha valik "Taotle koostööd"
Põhjendada kööstöösoovi.

Hannes

Selline trikitamine ongi ainus viis kuidas maksmisest pääseda. Ole õnnelik, et seegi võimalus veel olemas on.

Erika Lohk ja Jaak Tulp

".Ma pidin end välja logima ,valima haldaja nime,selle avama ja siis uuesti sisse logima,siis jääb ette viimane leht kust saan siseneda."

Mida tähendab ",valima haldaja nime,selle avama ja siis uuesti sisse logima"

Mina olen ise Google otsingut kasutanud - lisades otsingule nimele veel lisaks "geni" - kõiki siiski ei leia

Erika Lohk
Jaak Tulp

Sain pärast pikki katsetusi asjale pihta - peale Genist väljalogimist on võimalik teha uuele kasutajale suunatud otsingut - see on väike reklaam ja muidugi tasuta. Samas pakub Geni ka sisenemist olemasoleva kasutajaga - mida tulebki kasutada.
Väga hea!

Tore, oli vaja natuke seedida asja lihtsalt.

Erika Lohk, kui on jutt õigeusklikest, siis vaataks Jaagupi-Uduvere kogudust esmalt. Engest on Uduvereni 3 km. Kogudus tekkis sinna 1847.
Tori ja Uruste võiks seni varus olla. Mõisaküla oleks 1920 aastatel sobiv.
Kui luterlased, siis Pärnu -Jakobi kogudus.

Helge Loorits
äkki peaks talle lihtsalt sõnumi saatma? Kas oli
Private User

Dear visitors,
my great-grandmother Leontine was born in 1866
in Tallinn.
From 1880 to 1885 Leo looked after rev. Lemms kids at St Katharinen.
She followed her husband to Narva (Kreenholm in 1886) , however Dr Ferdinand Hoffmann ,Leontines husband. died in 1916;
after spending some years at Kuressaare & Tallinn
she had to leave Estonia in 1939 (Nazi-Soviet-Pact) and died in 1944 in todays Swiecie...

visit this site please
http://www.facebook.com/LeontineHoffmann?sk=info

Any info
is more than welcome !

Palun abi mestimisel Hendrik Konsa

Showing 2761-2790 of 10490 posts

Create a free account or login to participate in this discussion