Soovid, Palved - kas keegi saaks aidata

Started by Henn Sarv on Tuesday, December 29, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 2671-2700 of 10490 posts

Private User vahet pole kuniks nad kõik kolm isoleeritutes püsivad ja kui kellelgi neist haldajatest tuleb tahmine maailmapuuga liituda ju siis saab ka juba selgitusi küsida. Selge on ka see, et Endel Tigasoo ja Elje Lätte ei saaks justkui bioloogilised vanemad olla sest kumbki neist ei ole andnud lapsele oma nime ja kui laps/kasutaja ise märgib oma vanemateks Vello Rehme ja Siiri Rehme siis minu meelest on see kõige õigem variant. Kõik ülejäänud n.ö. vanemad on kummagi poole kas ex või uued abikaasad või on toimunud kusagil mingi lapsendamine ning haldajad ei ole teadlikud, et Genis vähemalt üritatakse kirja panna bioloogilised vanemad e. põlvnemine.

Helge Loorits
mõistlik oleks nendele kasutajatele siin viidata (nii nagu ülalpool), siis saavad nad ka Geni siseselt teavituse.
Selleks tuleks nende isikukirje number panna topelt kandiliste sulgude sisse [[number]] või kopeerida kogu aadressi rida

Saab keegi aidata mestida ?
Johannes Karjus:
Johannes Karjus
https://www.geni.com/search/matches/6000000019569746877

Emilie Karjus:
Unknown Profile
Emilie Koidula Karjus

Jüri Örd
Siin pole midagi mestida, kuigi ekslikult Geni näitab teise sarnase profiili olemasolu. Tegelikult teist profiili, millega mestida, pole olemas.

Tänan abi eest! Mestimine OK

Inglisekeelset lugemist teemal - kuidas vanasti elati. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=441485379254286&set=a.28... - eks ta kohati ka Eestis (eriti linnades 1300-1700) üsna samamoodi oli.
Ka uriini/virtsa kasutamine nahaparkimisel oli tuhandeid aastaid tuntud tehnoloogia.

Kummaline, et selline raamat pole arhiivis, kus ta koht oleks. Kirikuraamatud ei tohiks olla müügiks .... aga noh, Eestis kõik võimalik :(

Kes saab aega liita: Märt Ball
Aitäh!

Tihtipeale palutakse selles arutelus hulgaliselt mestimisi isikutega, kelle on paluja ise just äsja lisanud ja tavaliselt veel puuduliku teabega: sünni- ja/või surmaajata, mingisugusegi asukohata, tühja lisateabe lahtriga...
Kõigil GENI-inimestel oleks lihtsam kui lisataks vaid puuduvaid isikuid ning olemasolevad vajadusel õigesse kohta paigutatakse ja nende andmeid täiendatakse/täpsustatakse.
Mitte, et mul midagi teiste aitamise ja mestimise vastu oleks, kuid oleks huvitav teada põhjust, miks on vaja massiliselt lisada puusse isikuid, kes seal juba nagunii olemas on? Mõnede erinevate nimekuju variantidega võiks ikka enne lisamist neid isikuid otsinguga otsida. ;)
Põhirõhk võiks olla ikka kvaliteedil, mitte kvantiteedil!

PS Kiri ei ole suunatud ühegi konkreetse abipaluja pihta.

palun ühendada Sirje Lilleorg lisatud
http://www.geni.com/search?search_type=people&names=angela+ling
ja
Private

siis
Private
ja Anneli Marjapuu, kes on ise liitunud, ma ei saa kahjuks ise kutset saata

Kallid kaasad!

Selleks, et Geni kuvaks Teie abielu/kooselu suhted õigesti ja Teie kõrval ei asetseks punktiirjoonega eksabikaasa vaid lähim oleks ikka see kellega Te hetkel koos elate siis reguleerige kärgede puhul "muuda abielusuhete järjestust" ja seda kõikide kärgperekonna liikmete juures. Alles siis hakkab Geni kuvama Teie suhteid õigesti.
Üksi sellest ei piisa kui märgite kas on eks või mitte. Oluline on ka mitmes Tema Teile ja Teie Talle olete/olite.

Tere!

Olen vist ajast maha jäänud, või ... midagi veel hullemat :( Kas keegi seletaks mulle, mida see profiil tähendab: "Leiutajateküla Lotte"

See tähendab fake profile ja tuleb raporteerida

Harri Kõo, Lotte oli GeniviiL tREelatives õena kirjas, olen kasutanud seda tehniliste võimaluste testimiseks. Kuna Geni ei ole seni võimaldanud eraldiseisvate kirjete lisamist, siis olen enda lisatud uusi isikuid lisanud sinna lähedasteks, et nad seejärel õigele kohale liigutada. Selgitus on kirjas ka Minust lahtris.

Aitäh vastuse eest! Ikka olen vist vanamoodne, et ei mõista selliseid "tänapäeva" omapäraseid käsitlusi :( Ja Jaak Tulp'i lause on küll tõlgitav, aga mida see endas peidab?

Ikka head ja üksteistmõistvat koostööd soovides

Harri Kõo

Fake Profile = Võltsisik (muinasjututegelane vms).
Liivi on üks kes nendega Geni piire kompab.

Geni piirid on testitavad üsna vähese ajakuluga. Sama ei saa täheldada inimeste kohta.

Inimeste puhul aitab hästi piiritusejook.

Palun abi ühendamise lõpetamsieks
http://www.geni.com/merge/compare/6000000019718480518?from_flash=1&...
Kuna ise alles algaja siis veel selline küsimus, et kui see ühendus tehtud kuidas saaks tema lapsed kokku viia nii, et naad oleksid õed ja vennad, aga mitte poolõed ja -vennad?

Private User
Selleks on vaja topeltvanemad kokku ühendada. Vajuta Ctrl klahv alla ja lohista hiirega üks topeltvanem teis peale või tühja kasti peale. Kui on kaks tühja kasti, tekita ühest vanem X, vea teise peale ja kustuta jälle, kui tema nime teada pole. Saab ka ükshaaval lastel vanemaid määratleda (puuvaates "veel" - lahenda topeltkanded" - "asu valima õigeid vanemaid") aga see on tüütum tee.

Palun mestida:
Lena Kirrik
samuti õde-vend, isa-ema
Aitäh!

Palun mestida:
Ann Tötsoff
perenimi tötsoff/tõõtsow/töötsow on paras peavalu, igas raamatus on see isemoodi, samuti ka kõigil sisestajatel, nii et esialgu pole aimu, missugune see kõige õigem valik võiks olla.
suured tänud!

Kes on GeniviiL tREelatives
Kuidas ta saab kasulik olla tavakasutajale. Palun maakeelset õpetust :)

Jaanus Kalju, Genisse ei saa seni lisada eraldiseisvat isikut ilma, et ta oleks seotud mõne olemasoleva kirjega. Et ei peaks sel juhul endale või mõnele sugulasele lisama uut väljamõeldud lähedast, on mugavam lisada ühele olemasolevale uus abikaasa ja siis seos eemaldada peresidemete alt (vajalik Pro-kasutaja abi).

Kas saan õigesti aru, et see eelnimetatud profiil on vajalik selleks, et Genisse üksikuid profiile lisada, millel puudub lisamise hetkel teadaolev seos siinsete sugupuudega?

Ja teine küsimus siia otsa
Kas nimetatud profiilist on kasu ka mestimisel ? Nt geniviilii üks vanem=mina ja teine vanem = mestitav (v .selle sugulane)

Private User, täpselt nii.

Jaanus Kalju, ei, vangerdamiseks ei ole see isikukirje lisatud.

Liivi Murumets Aga miks on vaja lisada Genisse isikut, kes pole sisestatava sugupuuga seotud? Ma ei sisesta ju suvalisi isikuid vaid ikka konkreetseid ja oma sugupuuga seotud inimesi?

Showing 2671-2700 of 10490 posts

Create a free account or login to participate in this discussion