Soovid, Palved - kas keegi saaks aidata

Started by Henn Sarv on Tuesday, December 29, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 2491-2520 of 10490 posts

Kokkuvõte Noah Tutak teatest Geni lihtkasutajatele:
Et vanad head ajad on jälle tagasi ehk mitte-PROd saavad taas lisada puusse piiramatult isikuid ja läbi viia mestimisi kui üks isik on nende puus/pererühmas ja teise haldajaga koostöö (Avalike jaoks pole vist isegi seda oma puus vaja) või pererühm ja et otsing, pikad sugulusteed ja puude väljatrükk on nüüd taas kõigile tasuta.

Aga topeltkannete puhul ei saa ikka midagi teha, sest korduvaid isikukirjeid
ei lase vaadata,

Kahjuks valesid vanemaid tavakasutaja eemaldada ei saa.

Merike Lahe
See jääb ootele kuni Elo või keegi ta pererühmast selle ära teeb:
http://www.geni.com/merge/compare/6000000018489424004?to=6000000013...
Privaatsete mestimisreeglid pole muutunud

[Merike Lahe Merike Lahe], [Mari Neider Marri Neider (Türk)] vanemate konflikt on.

Mul ei õnnestu mestida. Ehk saab keegi aidata.
http://www.geni.com/merge/compare/6000000010463502159?to=6000000014...

isoleeritud puu ju. Kõigepealt võiks harud lõpuni mestida enne kui isoleeritud puu kallale läheb :)

Jaak Tulp Kas siis isol. puus ei saa avalikku profiili teise avalikuga mestida? Mulle Geni ise pakkus sellise võimaluse topeltkannete all välja. Ega isoleeritutega suhtlemine nüüd väga taunitav tegu pole? Kuna olen "basic" siis mingeid harusid, mida lõpuni mestida ma ei näe - vähemalt pole mestimiskesuses miskit näha. Tegin seda mida Geni mulle pakkus ja mida siin on õpetanud.
Palun kõike eelöeldut, kellelgi, mitte isiklikult võtta.

Private User Isoleeritud puu omanik peab ikka perekutse vastu võtma, siis saab mestida, selles osas muutusi ei paista olevat. Jaak pidas seda silmas, et mestitava pereliikmed (abikaasa) samas puus olid topelt ja lisaks üks mitteisoleeritud mestimine pooleli, aga see oli lahendatav.

Leho Ainsaar Seda ma kahtlustasin, et midagi on isol. puu korral veel vaja.
See "üks mitteisoleeritud mestimine pooleli, aga see oli lahendatav" oli ilmselt senini seisnud selle privaatse profiili taga, mille ma omapoolse mestimise algatamise juures avalikustasin. Kui isol. profiiliga mestimist poleks algatatud, poleks teine mestimine saanud edukalt lõppeda.
Omaette nähtus on avalikud profiilid isoleeritud puudes. Nende sisestajad nagu ootaksid, et neid suure puuga liidetaks. Samas on Geni seadnud reeglid, et see toimuda ei saaks.

palun abi ühendamisel:
Peep Timmusk
Unknown Profile

Mikk Timmusk
Unknown Profile

Friedrich Zirk

Palun aidake mestida Friedrich Zirk (1874-1936).

Tarvi,
peaksid olema samas kohas, selles kirjes pole lahkumist, saatsin eraldi sõnumi selle kohta..

Viimasel ajal on tekkinud mul ka palju asju, kus ise hakkama ei saa. Ehk keegi oskab aidata vana vene keelt välja lugeda. Aasta 1920 umbes.

Jaak Tulp
Сударь, извольте-cъ указатъ линкъ пожалуйста!
:-P

Käekirjad on päris õudsad. lk 1 ja 1p ning 6 ja 6p on koopiad, samuti 2, 2p ja 3, 3p on koopiad
Päritolupaik on Rjazan, ametiks oli fotograaf.
Vajab süvenemist

ok selge. Huvitav miks digikoopiaid kopeeriti? Et rohkem raha küsida? Peaks pretensiooni esitama. Kus see Rjazan võiks olla? Otsin. Jah, fotograaf ta oli ja üsna hea ja tuntud nagu elavatelt allikatelt on olnud kuulda. Kas Rjazan võib olla Tomski lähedal?

http://et.wikipedia.org/wiki/Rjazan
pigem ikka Moskva lähistel nagu Tallinn-Tartu

Jah, leidsin ise ka juba

lk 5 on tõend selle kohta, et kodanik ei ole kohtuliku uurimise all ja (vist ka selle kohta, et) ei kanna karistust.
Selline tüüpiline vene bürokraatia dokument

lk 4 on Tunnistus nr 165
Välja antud Rjazani (ujezdi) ringkonna Punaarmee 25 polgu Väeülema (sõjapealiku) poolt Josif Kaupile, et ta on lubatud haiguspuhkusele ja vabastatakse tegevteenistusest ..... Moskvast pärit tõendi alusel, mis kannab riiklikku pitserit.
Tunnistus on välja antud 20.02.1918
ülema äraolekul on allakirjutanud ja pitsatiga varustanud
allkiri
sekretäri allkiri

lk 7 on lk 4 koopia kui keegi viitsiks pead murda, saaks ehk täpsustada vabastuskirja sisu

Jaak Tulp
Arnel kõik öeldud tegelikult, punktiiri kohal ilmselt see, et "vabastatud üldse tegevteenistusest Moskva Sõjaväe komandöri (komandatuuri?) telegrammi alusel 27 jaanuarist 1818..." (… , уволено вовсе от службы на основание телеграмма командирующего в Моск. Воен. Окр…)

OK, tänud. Tundub, et ei selgunud ikkagi see, mis sellest dokumendist lootsin, aga mis seal ikka. Sellest dokumendist ei selgu arvatavasti, kas ta jäi püsival sel hetkel Eestimaa pinnale või sinna Rjazanisse, sest perekond läks edasi Rootsi ja sealt edasi Ameerikasse. Ehk oli see kodakondsuse taotlus selleks, et saaks edasi Rootsi minna kuigi imelik ta on, sest siis oli Eesti juba Vabariik. Huvitav kas peaks kõik eesti surmameetrikad läbi käima, et Joosepi surma leida. Kui seda ei ole, siis on imelik, miks naine ta maha jättis ja lastega välismaale läks.

Rene Niilisk Kustased korras

Aivar Pullerits
Kõige mõistlikum oleks oma isoleeritud puu ikka muu perega ära ühendada, selleks tuleb teises puu sugulasega perekutse teha või vastu võtta. Muidu näeb ainult avalikke profiile ja kui keegi seal teises puus linnukese "avalik" maha võtab siis muidugi ei näe enam. (eeldan et jutt käis suures puus olevast abikaasast...)
Jõudu.

Aivar Pullerits oot-oot, kui sa räägid sellest Hellest kelle sa ise lisanud oled ja kelle andmete haldaja sa oled: Unknown Profile siis tema andmeid peaksid sa küll 100% nägema ja muuta saama nagu varem. Kui aga jutt on sellest Hellest: Unknown Profile (haldaja: Private User) või sellest Hellest: Private (haldajad: Private User (hüljatud alates 04.2010), Griseldis Kaasik, Anu Tuuling ja Ulrika Palts (hüljatud alates 12.2011)) siis nende nägemiseks jne on sul vaja nende haldajatega pererühma (ka koostöö pole paha).

Kas keegi selgitaks, mis juhtus minu poolt lisatud, aga ka teises puus olevate isikutega, kes sai spetsiaalselt avalikuks tehtud, et oleks võimalik mestida. Nüüd on need rohelised mummud kadunud ja andmete muutmise kohast ei saa ka profiili avalikuks teha.

Kas/Jaan-Lõhmus/6000000008637036824 keegi saab aidata mestimisel

Showing 2491-2520 of 10490 posts

Create a free account or login to participate in this discussion