Private User ja Arne Pajula
Asi pole nii lihtne. See haldaja lahkus Genist 15.05.2012 ja andis oma halduse või haldus läks üle isikule Private User
Tundub aga, et see üleminek puudutab vaid haldajat ennast aga mitte tema hallatavaid... asi on justnagu pooleli
Tere,
oleks abi tarvis oma õe laste õigeks ajamisel. Minu puust on üks poeg kadunud, aga mingis teises harus on ta olemas. Ehk õnnestub kellegil nad uuesti kokku panna.
Annely Edesi
Unknown Profile
P.S. Olen nüüd kontrollinud ja heaks kiitnud kõik need mestimistaotlused, millel PRO märki juures ei ole.
Aivar Toom
Aivar Toom seal puuosas on terve rida kasutajaid kellel on isoleeritud puu. Selleks, et seal midagi rohkemat saavutada on vajalik, et kõik kasutajad oleksid aktiivsed, logiksid Genisse sisse ja vaataksid neile saadetud taotlused üle, rahuldaksid need ja teostaksid samuti ka omalt poolt võimalikud mestimised.
Segadused KIMMEL / KIMELitega
Keegi Ahjuperra Tõnnis (1711-1785) [Ahjuperra] Tõnnis omab üle 40 lapse ja neist enamus on sündinud peale tema enda surma. Kellel oleks võimalik see asi korda teha? Lapsed Umbusist, Puhjast, Otepäält ja võib-olla veel kuskilt.
Omalt poolt julgen väita, et Andres Kimmel (1831-1906) http://www.geni.com/family-tree/index/6000000008269654393#600000001... pole Tõnnise poeg. Sama isik on Andres Kimmel oma õige isa juures.
Nimetatud Andresel oli 2 naist: Mari Rebane ja lesk Mari Sabas snd Perning. Teistest ei tea midagi.
Lapsed olid Andresel ainult esimese naisega.
Palun abi andmete korrastamisel.
Private User Esmalt soovitaks haldajatega ühendust võtta ja küsida selgitust, et mis valesti on. Kui on kasvõi mõni detail selgunud või mõni ühendus teada, kuhu miski peaks käima, siis räägib kirja teel edasi. Tehniliselt saab kõike korda teha, aga on vaja korrektset infot ja enne kui midagi lahti lõikab, peaks leidma võimaluse õige koha peale ühendamiseks. Kindlasti võib olla probleem ka selles, et osa profiile on kaduma läinud vigaste mestimiste käigus ja need tuleks siis uuesti teha. Lapsi ükshaaval vanematest lahutama hakata pole mõistlik.
Praegu näen, et seal Andresega Annol 51 last: Anno Kimmel
Nt. profiilid:
Christian Vonkymel
jne
peaks saama Mall Pendin lahti siduda, nagu ka kokku panna sai...
Kas keegi viitsiks selle isiku juures ka veel mestimisi teha Mai Erlemann
Abikaasa on praegu 3-kordselt ja mõned lapsed ka topelt. Osad profiilid on küll privaatsed.
Olge nii kenad, aidake mind. Mul sai Pro läbi ja nüüd, kus hea pakkumine tuli, ei saa ma pikendada või uuesti alustada maksmist. Ütleb:
Ei saa lisada krediitkaarti järgneva vea tõttu: number is not a valid credit card number.
mul on mastercard
no ei saa:(
Mis ma valesti teen, kõike nr varjante olen proovinud.
Leia
Ann Taurile,
See Kimmelite asi sai avastatud juba mõne nädala eest. Saatsin ka Hennule kirja. Ta vastas, et Hellen Randojale on sõnum edastatud. Ta on teinud sisestust mingite oma kirja pandud märkmete kaudu ja see pole ainus jama. Puutusin kokku temaga mitme kuu eest Lullide teemal, mis kattusid. Seal ta suutis teha sama asja peaaegu ja ma rumala peaga hakkasin harutama. Tegelesin täpselt nädala jagu sellega, aga lõpuks käis endal ka juba asi üle pea.
Kirjadele vastas ta korra ja rääkis kuidas tema 30 aastat olnud suguvõsauurija. Aga Genis ei suuda ta ilmselt vähese arvuti- ja genioskuse tõttu töötada, silma jäi ka, et tal raskusi kirikuraamatutest väljalugemisega (sellised vead).
Kuna asi pole lahenenud ja ta siin ikkagi tegutseb, kas ta oma vigu on parandanud, ma pole vaadanud.
Aga soovitan temaga mitte puid ühendada-see on hullem veel kui arvate....inimene ei saa süüdimatult siin sisestusi teha kui ta ikka ei oska või on muud probleemid. Enne ikka õpitakse ja siis tuleb praktika.
Panin tähele, et Olga Perli (Peeter Perli naine) on topelt http://www.geni.com/search?search_type=people&names=olga+perli
Linke ei saa panna, ei saa neid kätte.
Kui keegi viitsib, siis võik seal ehk mestida neid :)