Myheritage on hea - sealt laed alla omale Family Tree builderi
seni kuni sa veebis ei avalda, pole ma kohanud, et oleks piirangut
Väga vahva omamaisna programm on ka Family.Show
http://www.vertigo.com/familyshow.aspx
Henn
Tere Avo!
Suur aitähh vihje eest Norpekite otsimisel. Sinu lingi läbi töötlemisel leidsin infot ka Bachfeldite
kohta, kes ema poolt vanavanaisa. Olid ühes kirikus.
Huvitav oli aga fakt, et nimede panemisel 1835 olid Norbekid (nende isa Peter), kuid Selles Jaani koguduses oli ka Noorpik ja Norpik maha tõmmatud ja Norbek peale kirjutatud. Justkui olid muutunud nimega. Kas kirjutati nii, nagu keegi juhtus kuulama ja kirja panema?Miks? Uurin seda edasi.
Veel kord suur tänu sinu otsustava vihje eest!
Tiia Välk Nool
Tiia
Jah, pane profiilinumbrid valemisse xxx ja yyy asemele: http://www.geni.com/profile/compare/xxx?return=match&to=yyy
Tere,
selline mure, ehk oskab keegi aidata. Ühendasin oma sugupuu täiesti pahaaimamatult oma isapoolsete sugulastega (kuna mu poolvenna naise üks sugulastest saatis mulle vastava kutse). Siis aga selgus, et minu poolvenna naine ei soovi mind oma sugupuusse ja seejärel ta kustutas kõik minu isapoolse suguvõsa nimed ning ka minu loodud suguvõsa nimed ära (isikuid vist kustutada ei saanud, peale tema blokeerimist, ei saanud ta minu poolse suguvõsa taastatud nimesid uuesti kustutada) ja tõstis seal profiile nii ja naa pidi, nüüd on ta abikaasa ühtlasi ka ta õe abikaasa. Ühesõnaga valitseb seal suuremat sorti segadus ja kõik inimesed seal kannavad nime NoName. Ja paistab, et tal on nüüdseks õnnestunud (või kellelegi teisel) mingist kohast meie sugupuud katkestada. Igal juhul nüüd ma enam oma poolvenna naise laialdast sugupuud enam ei näe, näen ainult tema loodud segipaisatud profiile, kes kannavad kõik nime NoName. Kuidas seda asja parandada. Peaksin ise sisestama topelt isapoolse suguvõsa, mille haldur olen mina? Ja seda segadust, mis seal lisaks valitseb ignoreerima? Või on veel mingeid variante?
Kuidas sellisest pusast vabaneda?
mh..tundub, et siin leidub igasuguseid (piiks)päid ja fuuriaid, kes sõna lausumata asuvad teise puud hävitama, selle asemel, et öelda, et ei taha ühendada. No kui ei taha vaadata, ärgu siis vaadaku oma emapoolset suguvõsa, kes käseb? Kõige lihtsam lahendus oleks olnud siis puu katkestada näiteks selle "emapoolse" haru ema juurest või siis ema vanemate juurest ja siis ema ja tema vanemad on topelt mõlemas harus.
Vahet ei ole , kas on lisanud pro või tavalises reziimis.
Nägemise ulatus tuleneb profiili tegija poolt pandud piirangutest. See isik määrab ära kas ja kui palju on teistele midagi näha.
Paraku on nii, et kui väljapoole iseennast v lähisugulasi on KÕIK kraanid kinni keeratud- siis ei näe keegi mitte midagi profiili kohta täpsemalt. Ainuke võimalus seda isikut näha on: lähenedes mööda puud ("tree" vaates) kaugemalt - ja ka siis vaid halli kastina ning initsiaalidega.