Soovid, Palved - kas keegi saaks aidata

Started by Henn Sarv on Tuesday, December 29, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 1081-1110 of 10471 posts

Rein Kannumäe,
Adod on mestitud. Vastuolud jätsin lahendamata.

Oskab keegi seletada järgmist uudisvoogu minu avalehel:

Jaanus Kalju mestis isikute: Maria Uuetoa, Markus Uuetoa, Anzeli Uuetoa (Palumäe), Liisu Kivistik (Voka) ja veel 3 topeltkanded. 2 tundi tagasi

Asi selles et, pole isegi arvutit lahti teinud tänase päeva jooksul.
Kas mongid turvaaugud, viirused Genis. Ei tahaks küll lugeda asjadest mida pole teinud - aga nii väidetakse???

M arvan, et see on mingi Geni iseärasus. Minulgi ette tulnud, et minu tehtud muudatused on uudisvoos kajastatud minu koostööpartneri tehtud muudatustena.

.... või asjassepuutuva profiili haldaja tehtud muudatustena.

Jaanus Kalju ja Private User kui need pole teie enda mestimised mis mingi hilinemisega saabuvad oleks vaja välja selgitada kelle mestimised need on...
Need sedakorda mestis hoopis Olav Linno Poëll
Tänud abi eest - andke aga teada kui uued anomaaliad ilmnevad

Lauri Kreen
See on mingi igivana sitikas Geni süsteemis, nagu ka näiteks see, et kui ma lähen vaatan Mestimiskeskuse lahtris Vastuolud puus mõnda koostööpartneri probleemi, siis muutun mina uuendajaks, olgugi, et mul ei ole mingit võimalust midagi uuendada

Ka minu uudisvoog üllatas mind teatega "Juta Schnur (Raatma) mestis isikute: Andres Jürjen ja Diana Jürjen topeltkanded. "
Mu pro-staatus aegus juba tükk aega tagasi, uuendanud ma seda ei ole, seega mestida ei saa hetkel midagi. Võimalik, et ma kunagi tegin vastava mestimistaotluse, mis seisma jäi ja nüüd siis kuidagi iseenesest ära mestiti? Mõni aeg tagasi oli nagu ka midagi sarnast.

Nüüd vaatasin nende profiilides muudatusi ja leidsin sealt hoopis teistsuguse teabe: "12. detsember 2011, kell 3:40 PM Olav Linno Poëll mestis isiku topeltkande andres jürjen isikuga Andres Jürjen."

Tegemist on "koostööpartneri" seadega. (Konto seaded > Isikukirjete haldamine > koostööpartnerid)

Ei ole kaua aega seda asja teinud, aga eile andsin paljudele enda Eesti koostöötajatele:

1. http://www.geni.com/list/collaborators
2. Manually Review Requests -> Auto-accept Requests

Tehes seda, lasin kindlasti läbi käputäis väga vanu taotluseid. Süsteem pakkub et minult mestitud, aga kunagi olete siis ise algatanud/heaks kiitnud seda mestimistaotlust mis nüüd "iseenesest" ära mestib.

Nüüd "inkrimineerib" Geni Jaanus Kalju tehtud Liso Niglase profiilide mestimise minule.

Minu jaoks sai asi igatahes selgeks.
Samuti andsin enamikele koostööpartneritele samasuguse staatuse nagu siin:

1. http://www.geni.com/list/collaborators
2. Manually Review Requests -> Auto-accept Requests

No nii, nüüd siis ka mina mestinud kedagi, keda ma mestinud pole, aga profiili muudatusi vaadates on mestijaks hoopis Jaanus Kalju :)
Ega mul selle vastu midagi ei ole, peaasi, et mestimine õige oleks, mestigu siis kes tahes ja kelle nimel tahes.
Lihtsalt naljakas, ei muud.

Üks mis on selge et selle teate saab mestimise iga taotleja/algataja aga ka iga kinnitaja/heakskiitja igal juhul kätte ja see mestimine on siis ka lõpule viidud. Tasuks siis sinna puusse / isikuni minna ja ka naabrus üle vaadata ning ka andmete vastuolud ära lahendada.

Lõpetasin eile suure hulga mestimisi, mul endal pole selle kohta uudisvoos midagi, ilmselt siis kõigil taotlejatel teade et nad kedagi mestinud on :)

endale ei tule jah teadet kui sa miskit ära mestisid, ikka siis kui keegi teine on sinu taodeldud mestimise ära teinud

tegelikult ikka kui valid mestimiskeskuses mestimistaotluste sektsiooni ja valid rippmenüüst enda taotletud mestimised

http://www.geni.com/list/requested_merges - siit näed neid mida oled taotlenud, kuid mis on lõpuni viimata.

Muudatuste rubriigis näed aga iseenda, geni-pere liikmete ja koostööpartnerite teostatud mestimisi, muudatusi ja projektidega liitmisi, sinu hallatavate ja/või jälgitavate isikukirjetega tehtud muudatusi ja ehk veel mõnd tüüpi muudatusi.

OK, ei vaidle.

Veidi statistikat. Mul on seal mestimiskeskuses mestimistaotluste sektsiooni all taotletud mestimiste nimekirjas 21 444 kirjet.

Kuidas teistel lood on?

mul on seal samas 314 :)

kas enda taotletud või pererühma või koostööliste sektsioonis? Mul on koostööliste sektsioonis 12 mestimist, 4075 puukonflikti ja 24319 vastuoluliste andmete konflikti, pererühm 0, v.a. kasutajakonto konfliktid. Ise olen taotlenud hetkel 6553 mestimist, mis ootab kinnitust, aga kui aega jätkub, hakkan ise neid kinnitama kui pole isoleeritud puu.

Minu sugulasi
• Topeltkanded: 4
• Mestimistaotlused: 36
• Vastuolud puus: 6
• Vastuolud andmetes: 12

Minu poolt jälgitavaid
• Topeltkanded: 0
• Mestimistaotlused: 0
• Vastuolud puus: 1
• Vastuolud andmetes: 1

Minu poolt hallatavaid
• Topeltkanded: 8
• Mestimistaotlused: 0
• Vastuolud puus: 0
• Vastuolud andmetes: 0

Koostööpartnerite hallatavaid
• Mestimistaotlused: 69
• Vastuolud puus: 7828
• Vastuolud andmetes: 48823

Minu poolt taotletud
• Mestimistaotlused: 75

Nagu ma aru saan siis need on minu poolt taotletud mestimised.

Kas seal on nüüd sees minu algatud taotlused või ka minu kaastaotluse kinnitused - seda ma ei oska öelda, kuidas Geni seda nimekirja parasjagu töötleb.

Tere!
Nüüd ilmselt küsin väga lihtsat asja, kuid mulle pole see selge ja seepärast palun, aidake. Mul istub 35 topeltkannet. Kuna ma olen tavakasutaja, sain ainult need profiilid avalikuks teha. Ka näen, kes haldavad neid teisi profiile, aga kirjutada-joonistada neile ei saa, sest ei näe neid andmeid.
Kuidas käituda?

ega ei saagi midagi teha. Küsi PRO käest abi ja anna lingid profiilidele, mis mestida tuleb. Kui on näha, et on samast kohast mitu profiili topelt, siis nende linke pole kõiki vaja

Seda on katsetatud. aga sain vastuse, et see teine profiil on eraldatud harus.

Tere! Väike soov ja palve koostööpartneritele (ja miks mitte ka teistele): vaadake, palun, vahel oma vastuolud andmetes üle, nood seal samas kõrval, kus kokkulangevused puus, otselink vist selline: http://www.geni.com/list/merge_issues?issue_type=completed
Ise neid lahendades saate oma nimeeelistused enese näo järgi teha :)

Palun mestida:
Unknown Profile
Leena Kristina Teder

Ja kas oleks võimalik tema abikaasa Karl Teder emaks lisada Mai Teder?

Samas Tederite puus oleks vaja ka need mestida: Unknown Profile
Mihkel Teder

Rein - kas sai keegi jubba mestida-lisada või olen ma pime :)

logi ka ei näita, et oleks mestitud

Henn

Showing 1081-1110 of 10471 posts

Create a free account or login to participate in this discussion