Tere ja lugupeetavad Geni isikud!
Loodan, et järgmise postitusega ei solva kedagi (kui jah siis palun vabandust), aga minu arvates on see läinud natuke üle võlli. Seega arvan, et on vaja komenteerimist.
Ennem kuhu tahan jõuda oma jutuga toon ühe näite. Bioloogia õpetajana ei meeldi leida uus kontrolltöö aegu õpilastele (ühesõnaga leidma enda vabast ajast aega), kui ta ei ole raatsinud õppida esimeseks kontrolltööks. Ühesõnaga on mulle see vastik, aga ma ei hakka sõimama (n-ö vastik) õpilast, miks sa .... ei õppinud esimeseks kontroltööks. Ühesõnaga minu arvates see ei ole kõige õigem käitumine isiku poolt.
Võib-olla tal nimetatud isikul ei olnud sõnastus kõige parem ehk eesti keel kõige parem. Eelpool lõiguga tahaks öelda et sõnadega nüüd inimest mõista hukka ei ole kõige õigem vaid pigem anda nõuandeid nagu õpetaja seisukohast, mida võiks teha tesiti. Samaoodi võiks isikut Patrck võiks norida ka miks sa ei oska eeesti keelt, siteerin ta ühte postitus "paistab, et Taavi Teldre on teinud siin ........" selles leidub ka üks keeleline viga ehk ei oska .....
Eelpool nimetatud isik soovis mu arvates head ehk lahendada probleem ära ja teha sellega geni paremaks. Minu arvates peaks jääma kõlama see, et mõte oli üllas.
Komandaks ju selle foorumi mõte on et inimest aidata oma murega mitte inimest nii öelda hakata kohus pidama.
Mardo mull uudisvoogu vahes harva näitab, et Jana on teatud isikut uuendatud või kellegi teise oma siis tavaliselt lähen ma alti vaatama, mida täpselt on teinud. Ühesõnaga vaatama kas on midagi uut, mida ma varem ei teinud.
Ma tahan oma positusega öelda, et ma ei taha kedagi mõista hukka vaid inimesed võiks natuke mõelda.
Kõike paremat kõgile!
Soovib Taavi