Soovid, Palved - kas keegi saaks aidata

Started by Henn Sarv on Tuesday, December 29, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 8941-8970 of 10473 posts

Tänan,

https://www.geni.com/search?search_type=people&names=Anne+Skr%C...
siin veel Anne Skrõpniku (1940-2006) topeltprofiil,
poeg on lisanud ka iseenda ja oma isa, aga enam sisse loginud ei ole

https://et.wikipedia.org/wiki/Anne_Skr%C3%B5pnik
https://www.kalmistud.ee/haudi?action=hauaplats&filter_hauaplat...

Tere!
Leidsin isiku, kellel on topelt ema, nii ema kui isa eest.
Üritasin neid mestida, aga vanemaid e iluba kokku mestida.
Kas saab nad kokku viia ?

Herbert Lehispuu

Tänan.

Tere,
Kas oleks keegi nõus vaatama FamilySearch Family Tree kaudu järgmiste inimeste andmeid, mis on sinises kirjas.
1. Karl Sild (1855 – 1914) Karl Sild Abikaasa Anna vanemad pole ilmselt õiged.
2. Oskar Sild (1874 – 1956) Oskar Sild Sünniaasta võib ka vale olla, sest pole leitud sünnidokumenti.
Pskovi arhiivist sain sild nimeliste kohta, kes elasid Bereznjaki külas sellise vastuse:
 Sild Oskar Jossifi pg. (1888. - ?)
 Sild Roosa Jaani tr.(1882 – 1930 Siberis)
 Sild Jaan Otto pg. (1858- ?)
 Sild Oskar Karl pg. (1877- 1956)

Seal on ka Oskari ja tema esimese abikaasa Rosalie Marie Sild
sünniaasta vale. Tütred ja poeg olid tellinud kalmistule Oskarile tahvli, kus tema sünni aeg oli 1892. A. Teiste Sild nimelistest kohta ei ole andmeid. Hea oleks kui ka nende kohta saaks infot mainitud lingi kaudu.
3. August Sild ( 1885 – 1968) August Sild elas Borki külas.

Olen vastajatele väga tänulik.
Benno

Tere

Ma ei ole kindel, kas kellegi on siin võimalik abiks olla, aga igaks juhuks kirjutan.

Kirjutan Leo Tiitso nimel tema ema profiilide osas: Linda-Rosalie Tiitso ja Linda-Rosalie Tiitso

Linda-Rosalie Tiitso (Raumann) oli Leo ema.

Soovin mestida kaks Linda-Rosalie Tiitso nimelist profiili, nii et ka Leo Tiitso saaks näha emasuguvõsa liini. Ema vennad-õed, keda ta teadis nimetada, klapivad prfoiili juurde lisatud infoga.

Sündinud:15. jaanuar 1928
Surnud: 25. märts 2020 (92)
Matmiskoht: Tõrma kalmistu, Tõrma, 8. kvartal, 9.1-9

Sama palve on Leo Tiitso isa Helmut Tiitso profiilidega:
Helmut Tiitso
ja Helmut Tiitso

Sündinud: 07. september 1930, Küti, Viru-Jaagupi khk
Surnud: 24. juuli 2014 (83)
Matmiskoht: Tõrma kalmistu, Tõrma, 8. kvartal, 9.1-9

Kas kellelgi on võimalik profiilide mestimisega abiks olla? Kirjutasin mitu nädalat tagasi läbi geni ka kontodega seotud haldajatega, kuid seni pole veel vastust saanud.

Ette tänades
Evelyn

Suur aitäh kiirele tegutsejale, kes minu poolt palutud mestimised juba ära teinud on! :)
Evelyn

Kadri Jürgenson

Palun lahutada ta valest mehest Kaarel Jürjensonist

Tänan!

Palun võtta tagasi mestimine Eva Leppik

Tänan.

Tere
Kas palun keegi saaks abiks olla, et mestida Ülo Kurvits (1920-2006) kokkulangevused ja Ida Essmann (Melter) kokkulangevused?
Ette tänades
Aleksandra

Tere
Segga Mats poeg Andrest ei ole olemas, see on teise sugupuu Andres. Palun kustutada.
Andres

Palu mestida
Toomas Ellerbusch Toomas Ellerbusch
ja Toomas Ellerbusch
Tänan

Tere,
Tere,

Kas keegi oleks nõus parandama Karl Sild Karl Sild ja Anna Sild(Soome)Anna Sild andmeid Genis?
Olen koos uurijaga teinud osa tööst ära ning arvamused kirja pannud. Teksti on üheksal A4 lehel. Abistajale oleks see materjal suureks abiks. Siia selle teksti kopeerimine oleks mahukas. Manusena lisada Genisse kirjale ei oska. Inimesel, kes on nõus abistama palun saata oma meili aadress sugulus.sisamaki@gmail.com

Olen väga tänulik abistajatele.

Häid pühi!

Benno

"Manusena lisada Genisse kirjale ei oska" - iga avaliku profiili juures on sakk nimega Allikad. Seda avades on paremal plussmärk ja Lisa allikas tekst. Plussile vajutades avaneb leht, mille all vasakul plussmärk ja lingitud tekst Lisa uus dokument. Selle kaudu on võimalik pilte, teksti jms Genisse lisada seda mitte sisse trükkides. Kui sellest polnud abi, siis saan aidata, kui saadate need A4 tekstiga elektroonsed failid mulle edasi.

Lugupidamisega,
Tauno Kangur

Palun see privaatne kirje avalikuks teha: [Segga Andres] Liis

Siin peaks olema üks sama perekond. https://www.geni.com/search?search_type=people&names=ilmar+rootsi kel võimalusi, palun kontrollige ja kui klapivad, siis võiks mestida.

Palun mestida:
Leida Mölder

Leida Mölder

Tänan

Isikust Peeter Remmelgas

on teine profiil Peeter Remmelgas

mis pole suure puuga ühenduses
Palun mestida

Tänan

Siiani tehtud

Mul on GENI kohta üks küsimus. Nimelt näen oma lehel, et mulle on saadetud 30 mestimistaotlust. Kui ma selle nimekirja lahti võtan siis ma ei tunne sealt mitte ühtegi nime. Mul ei ole tegelikult õrna aimugi, miks need taotlused seal on :) Aja jooksul olen mõned veidi tuttavamad isikud ka mestinud sealt kui info ikka väga suures osas kattub. Lisaks on mul seal ka ca 500 võimalikku kokkulangevust milledest 99% on samuti võõrad nimed. Miks ja kuidas need taotlused sinna tulevad? Tahaks lihtsalt aru saada :) Tänud vastuse eest juba ette!

Võin eksida, aga minu arust lloeb Geni sugulasteks isikuid kuni neljanda põlveni ja arvab siis, et Geni kasutaja neid kõiki ka tunneb.

Head uut aastat!

Kel võimu, palun võtke antud mestimine tagasi, täiesti erinevatest piirkondadest pärit pered kokku liidetud https://www.geni.com/merge/view?revision_id=81096626320

Sedasi juhtub kahjuks siin genis tihti, kuna profiili lisajad on laisad kohanimesi lisama, antud juhul pole mõlemal seda kirjas, ei imesta kui geni varsti nende mätsi uuesti pakub ja keegi tark nad liidab.... Head uut!!!

Mart Leidus tegelikult on samanimelise isikukirje loonud seesama väljamaine mestija samal päeval, jumal teab mis põhjusel ja sellega siis segaduse kokku keeranud.

Lisaks siia veel, et antud isik Édouard Pierre Egoroff on veel lihtsalt mingeid imelikke isikuid puusse lisanud ja siis oma suva järgi lihtsalt mitmeid erinevaid puid kokku liitnud. Näiteks siin mingi imeline isik, millest puu koostajad midagi ei tea, aga tema teab Jändja Poll
Kas kuraatorid ei saaks sellisel juhul temaga midagi ette võtta, kasvõi et ta ei näpiks eestlaste puid, millest tal mingit aimugi pole?

Ikkagi, kui algselt, ehk esimsel profiili oleks kavõi kirikla kirjas kus tema isik figureerib ja või Hingerevisjoni viide oleks juba ühele poolele, ehk liitjale signaal kas on sama piirkond, antud juhul on mõlemad blangud, neid andmeid pole raske lisada ning need hoiavad ära paljud sellised nn 'rumald' liitmised. Kindlasti on mu enda puus ka selliseid, puudulike profiile, millega ma siin aegajalt ka ise rinda pistan ja kirun ennast et miks ma toona kohe nii ei teinud.
Kui tundubm et ta tekitab kahtlaseid puid ja neid liidab, siis võiks ta käest uurida mis toimub, ja või mis puud/liini ta uurib, miks liidab jne.

See hr. Egoroff ei vasta ühelegi kirjale. Olen talle kirjutanud mitmes erinevas keeles. Samuti kirjutasin lisateabesse et kust info võetud. Ei ühtegi vastust tema poolt. Lisab isikuid aga ei ühtegi viidet. Praegu jätab sellise kahtlase mulje.

Lauri Jürisoo

geni kasutaja, ajakirjanik Lauri Jürisoo on meie hulgast lahkunud
https://et.wikipedia.org/wiki/Lauri_J%C3%BCrisoo

Simmo Priks on teavitatud (kasutajakonto sulgemiseks)
nii Lauri Jürisoo kui Eino Mäelt (mõlemad tulevikus MP)

Tarmo Säga ja Private User - Geni on üks Maailmapuu - ühine sugupuu mis valmib kõigi kasutajate koostöös. Mestimiskeskusesse jõuavad leiud ca 5000 isikukirje raadiuses iga kasutaja ümber. Selleks, et heaks kiita kokkulangevust (on tõene, andmed ja lähisugulased klapivad) või tagasi lükata kokkulangevusi (on väär, aastad erinevad või vanemad, lihtsalt nimekaimud) ei pea tundma neid inimesi või olema lähedalt sugulane. Sama ka andmevastuolude ja ebakõlade üle otsustamisega. Kui keegi ostab PRO saab ta rohkelt õigusi (mestimised, otsing jpt) juurde - kohe kasvab ka mestimiskeskusesse pakutavate isikukirjete arv. Sest PRO suudab seal mitmed ka lõpule viia mitte üksnes kinnitada...

Jaksu nende lahendamisel!

Kas keegi oskas leida üles August Ehrlichi ja ta peret just kus on ta lapsed ja naine Tean ainult ta sünnikannet ja ta vanemate sünnikannet https://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.5369.1.24:51?264,2017,3653,... Saaga EAA.5369.1.24:51?264,2017,3653,285,0]

Tänud juba ette

Erich

Erich Saarik
Risti koguduse personaalraamat [https://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.5369.1.31:90?1171,341,1175,... Saaga EAA.5369.1.31:90?1171,341,1175,1053,0]

Showing 8941-8970 of 10473 posts

Create a free account or login to participate in this discussion