Kuidas sinna vale kaasa sai?
Kas mõni valemestimine?
Kolm mestimist on olnud:
kasutaja Elve Tragon mestis 22. detsember 2015, kell 8:15 PM
A
Jürri Kullu, gr
Sünnikuupäev
6.2.1835
Vanem(ad)
Hans (Anton) Kullu ja Eva Kulu
Abikaasa(d)
Ano Kulu
Laps(ed)
Anton Kulu
Õve(d)
Ann Kullu; Anno, Anu Kulu; Kadri (Katarina) Katman Mittal (Kulu); Mari (Maria) Raaga (Kulu); Tõnnis Kullu; ja ss Kullu « vähenda
B
Jüri(Georg) Kulu
Sünnikuupäev
1835
Surmaaeg
1912
Abikaasa(d)
1.abikaasa Kulu ja Tiina(Tatjana) Kulu
Laps(ed)
Aleksei Kulu; Anna Kulu; Eeva(Jevdokia) Kulo; Hans(Anton) Kulu / Kullo; Jüri(Georg) Kulu; Mihkel(Mihail) Kulu; Miili(Emilie) Kulu; Miina Kulu ja Miina(Melanie) Kulu « vähenda
Õve(d)
Hans(Anton) Kulu
Järgmine:
kasutaja Elve Tragon mestis 3. jaanuar 2016, kell 4:38 PM
A
Jürri Kullu, gr
Sünnikuupäev
6.2.1835
Vanem(ad)
Hans (Anton) Kullu ja Eva Kulu
Abikaasa(d)
Ano Kulu ja Tiina(Tatjana) Kulu
Laps(ed)
Aleksei Kulu; Anna Kulu; Eeva(Jevdokia) Kulo; Hans(Anton) Kulu / Kullo; Jüri(Georg) Kulu; Mihkel(Mihail) Kulu; Miili(Emilie) Kulu; Miina Kulu ja Miina(Melanie) Kulu « vähenda
Õve(d)
Ann Kullu; Anno, Anu Kulu; Hans(Anton) Kulu; Kadri (Katarina) Katman Mittal (Kulu); Mari (Maria) Raaga (Kulu); Tõnnis Kullu ja ss Kullu « vähenda
B
Juri (Georg) Kullu (Kullo)
Sünnikuupäev
6.2.1835
Surmaaeg
13.10.1912
Vanem(ad)
Hans (Anton) Kullu ja Eva Kullu
Abikaasa(d)
Anno Kullu (Kukk) ja Tio (Tatiana) Kullu (Kullo) (Mazik)
Laps(ed)
Alexei Kullu (Kullo); Anna (Alma) Kullu (Kullo); Emilia Kullu (Kullo); Evdokiya (Ewa) Kullu (Kullo); Georgi Kullu (Kullo); Melania (Akilina) (Liina) Kullu (Kullo); Melania (Miina) Kullu (Kullo) ja Mikhail Kullu (Kullo) « vähenda
Õve(d)
Ann Kullu; Anu (Anno) Jürgenson (Kullu); Kadri Mittal (Kullu); Marri (Марія) Kullu ja Tonnis Kullu
Kolmas ja viimane:
kasutaja Ülle Rosin mestis 10. mai 2021, kell 3:16 PM
A
Jürri / Georg Kullu, gr
Sünnikuupäev
6.2.1835
Surmaaeg
13.10.1912
Vanem(ad)
Hans (Anton) Kullu ja Eva (Jevdokia) Kullu
Abikaasa(d)
Anno Kulo {Berg} (Kukk) ja Tio (Tatiana) Kullu (Kullo) (Mazik)
Laps(ed)
Alexei Kullu (Kullo); Anna Rohtla (Kulo); Emilia Kulu (Kullu (Kullo)); Evdokiya Kulo (Kullu); Georg Kulo; Hans(Anton) Kulu / Kullo; Melania (Miina) Kulu (Kullu (Kullo)); Melania Kulu (Kullu) ja Mihkel Kullu (Kullo) « vähenda
Õve(d)
Ann Kullu; Anu (Anno) Jürgenson (Kullu); Hans(Anton) Kulu; Kadri (Katarina) Katmann / Mittal (Kulu); Mari (Maria) Raaga (Kulu); Tõnnis Kullu ja ss Kullu « vähenda
B
Jüri Kulo
Sünnikuupäev
arvatavalt ajavahemikus 1809 kuni 1859
Abikaasa(d)
Tio (Tatiana) Kullu (Kullo) (Mazik)
Laps(ed)
Anna Rohtla (Kulo)
Milline siit on vale kui tekkis vale naine?