Soovid, Palved - kas keegi saaks aidata

Started by Henn Sarv on Tuesday, December 29, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 781-810 of 10471 posts

Lauri: Karen on Atsi sisestanud aga ei ole seotud
kas on side kustutatud või mis iganes

MA tunnen natuke seda "samas puus" algoritmi ja seepärast ma tean. Kord ühendatud puu jääb peale lahti lõikamist samaks puuks

Algoritm toimib nii. Igal alustatud puul on oma puu ID
mestimisel kontrollitakse, kui puu ID erinev, siis on kahe puu liitmine
kahe puu liitmisel saavad kõik NOOREMA Puu lehed uue puu ID (lihtne andmebaasi muudatus).

Puu lahtilõikamisel uut IDd ei genereerita.

Minu Abiline näiteks on "suure puuga ühendatud" kuigi mingit ühendust ei ole

Henn

Mai tea miks, aga pathfinder on tänasest puhkusel
kõik rajad on kadunud

Henn

Kusjuures pathfinderi osas vist tehakse miskit uuendust
osa sugulussuhteid on eestikeelseks muutunud :)

Henn

oli küll lihtne jah

aga kas selle kivikese hammasrataste vahelt saab välja kangutada
http://www.geni.com/merge/compare/6000000010201804738?return=merge_...

Muideks...aitäh sulle, Stop Geni, selle mestimisega näitasid mulle kätte ühe "valupunkti" kus pooleli mestimised seisma jäävad. See Tiiu Saarem või kuidas ta ennast nimetab on ise profiile mitu korda lisanud ja seal on tööd vist täna õhtuni.

Jaa, kahju kuid Tiiu Saarem ei tule vastu ei koostööle ega pererühma, et saaks likvideerida konflikte

pole hullu, sellega saab nüüd korda

Geni ahnusel pole tõesti piire. Nüüd on Pro juba poole kallimaks läinud.

eile pool päeva jamasin nende Tiiu Saaremi profiilidega,täna jälle ports juures...pool sugupuud juba nii läbi käidud,enam ei saa,olen jälle tagasi lihtrahva seas tänasest

varsti lõpetan selle Saaremiga, kui midagi kahe silma vahele mul jäi, siis paluks teada anda.

Njah, avastasin, et ma ei saa enam profiile liita, isegi kui pro-kasutaja on saatnud taotluse, rääkimata siis 100 isikupiirangust. Sellisel kujul Geni ei ole enam minu mängumaa. Kuidas on võimalik siit nüüd andmed kätte saada ja mujale viia? Pean aastaks taas liituma, jah? Lahe :D Oskab keegi soovitada alternatiive?

Palun abi vene keelt oskavatelt inimestelt:
kas keegi saaks öelda, millesse surid
Karl Sarv:
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.1260.1.168:88?931,1628,667,87,0

ja
August Sarv:
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.1260.1.168:102?950,2244,769,...

Tänud!
MR

Karl - kopsupõletik
August - tiisikus

peremees Karl Sarv Hansu p. suri 1905. a. 26. augusti hommikul kell 1 kopsupõletikku ja maeti 29. augusti keskpäeval

talupoeg August Sarv Karli p. suri 1908. a. 8. mai õhtul tiisikusse ja maeti 12. mai keskpäeval

Mariann Rammo: Karl Sarv: vospalen'e legkih - kopsupõletik, August Sarv: tšahotka - tuberkuloos

esimene on kopsupõletik,teisel tiisikus

Meelis Süld
Mine ülapalgil Pere-Jaga oma puud avaneb valikute lehekülg, mille viimane klots on "GEDCOM-i eksport". Vajutad Ekspordi nupule ja saad valida, missuguse GEDCOM-i lased luua. Kõige esimene on Veresugulased - Geni laeb sealt kuni 5000 isikut. Kõige viimane on "Mets" - Geni laeb sealt 10000 isikut sinu ümbert. Vahepealsed 2 on rohkem katsetamiseks.
Seni ei ole sinna lisapiiranguid seatud. Aga keegi ei tea, millal tuleb mõni järgmine veider pakett turule!

Suured tänud!

MR

Mis tuleb valida tüüpidest - kas GEDCOM 5.5. või see teine, PAF?
Ja kas "Kaasa baidijärjestuse märk" peab linnuke ees olema?

Enamus suguvõsauurimise programmid kasutavad gedcom faili. Baidijärjestusest ei tea kahjuks midagi. Olen ise selle linnukese sisse jätnud.

vali ikka GEDCOM 5.5

see PAF peaks olema oluline, kui sul on suguvõsas paremvasak kirjaga nimesid või muid andmeid

MIngi programmi puhul kogesin, et enne, kui see oli nõus korrektselt seda GEDCOMi sööma, tuli see enne NOTEPADiga lahto teha ja teises unikoodi vormingus salvestada.

Henn

Aitäh!

Kas 19. sajandil arvestati liigaastaid?
Kuidas oleks 17.2.1856 uue kalendri järgi?

Küsimus, kui isik on kunagi Geniga liitunud, nüüd aga ei õnnestu enam siseneda Genisse, küsitakse raha. Kas on mul võimalik teda uue e-posti aadressiga uuesti kutsuda?

Private User
"Kas 19. sajandil arvestati liigaastaid?
Kuidas oleks 17.2.1856 uue kalendri järgi?"

Jah
13. päev lisandus 29.02.1900 Julianuse järgi,
12. päev lisandus 29.02.1800 Julianuse järgi
(need mõlemad siin mainitud on Gregorianuse korral lihtaastad - muud sajandisisesed liigaastad aga kahes kalendris kattuvad).

17.2.1856 J + 12 = 29.2.1856 G
http://www.onlineconversion.com/leapyear.htm

Showing 781-810 of 10471 posts

Create a free account or login to participate in this discussion