Soovid, Palved - kas keegi saaks aidata

Started by Henn Sarv on Tuesday, December 29, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 7711-7740 of 10490 posts

Palun mestida tema abikaasa ja lapsed Alide Linnas

Alide Linnase sugupuu mestisin.

Palun mestimine tagasi võtta
Tiit Jürrisohn (Jürison) - Tiit Jürrisohn

Tiit Jürisson - Tiit Jürison

Tänud

Sellel ülemisel nagu polnud mestimise tagasivötmise vöimalust, aga sellel alumisel vötsin mestimise tagasi.

Kas keegi oskab tõlkida Eesti keelde

Hello, my mother Elena maksimenkova great-granddaughter Johan Kilk and granddaughter Emilii Kilk. We are interested in the fate of Johana and Marii Kilk after 1921. We will be grateful for any information concerning our relatives. Spasibo. My mail vrn.sirius@gmail.com tel +79192320816 . With respect Maksimenkov Konstantin.

Tänud ette

Erich Saarik
Tere, minu ema Elena Maksimenkova on Johan Kilk'i lapselapselaps ning Emilii Kilk'i lapselaps. Tunneme huvi Johana ja Marii Kilk'i saatuse kohta pärast 1921.a. Oleme tänulikud igasuguse meie sugulasi puudutava informatsiooni kohta. Tänan. Lugupidamisega Maksimenkov Konstantin.
/ja kontaktandmed/

Suured tänud

Palun abi Johannese ja Aleksandri mestimisega - tegemist on ühe isikuga Johannes Aleksander (sünd http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.3168.1.30a:31?187,2204,2137,...)
Johannes Aleksandr Gams
Johannes Aleksandr Gams

Private User
Üks profiil (Johannes Alfred Saumann) oli privaatne, sellele ei hakanud hammas peale, ülejäänud sai kokku tõstetud.

Mestisin Johannes Alfred Saumanni ära.

Kuhu on läinud see pere peale Narva karatiinist lahkumist peale 1921 a keegi saab ehk aitata sest Ühed venemaa sugulased otsivad neid taga

Johan Kilk

Tänud juba ette

Ago Aigro sünniaeg on ikka kümnete aastatega vale. Kui vaadata viimast mestimist, siis seal näitab ajaks 4. mai 1952, ehk saaks keegi vähemalt kui mitte täpseks, siis vähemalt vastuolulised andmed enam-vähem õigeks panna.

Siin peaks saama mestida
Private
Private
Kiitus tublidele!

Palun mestimist: https://www.geni.com/merge/compare/6000000021579526331?return=dupli...
Palun siin ka vaadata ühte privaatset venda, võib sama isik olla: Jaan Lemendik
Tänan!

Siin ka üks õde vist sama isik: Greete Põld

Mõned paarid mestimiseks
Private
Private

Marta Kristman
Marta Kristman
Aitäh!

Siiani tehtud

Agnes Valgiste
Eelmise lehe lõpust Manuel Pööriga ei saanud midagi ette võtta?

Marvi Meriniit nüüd tehtud
Private User Neil, kes on ülendatud MP-staatusesse, neil tavaliselt on topeltkirje ka, millelt ise genisse kiigata saavad. Seega neid kandeid ei mestita.

Paluks aidata Silver Mölsi poolt tehtud mestimine tagasi võtta. Kirjutasin talle, aga ta ei võtnud midagi ette ja ise ma ei saa midagi teha.
Jaak [Aso]
Minu esivanem Aso Jaak on pärit Kernust, tema ema on Kert ja abikaasa Kai. Kolm viimast last on Mari lapsed ja sündinud pealegi peale Jaagu surma ning Kivilooga ei ole minu esiisal mingit pistmist.

Agnes Valgiste, ma ei saa sellele MP asjale üldse pihta. Kas siis kui oled MP siis ei saagi ise seda kontot kasutada, et peab uue tegema?

Private User just

Private User kas nii sobib:
Jaak [Aso]
ja
Mart [Aso] Kiviloo

Agnes Valgiste

Suur tänu!

Siiani tehtud

Showing 7711-7740 of 10490 posts

Create a free account or login to participate in this discussion