Soovid, Palved - kas keegi saaks aidata

Started by Henn Sarv on Tuesday, December 29, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 6811-6840 of 10499 posts

Olev Ait
Mihkli konto läheb praegu sulgemisele. Siis saame muuta.

Olev Ait - Mihkel Veiderma on ise Geni kasutaja (viimati aktiivne september 2018) - selliseid ei saa MP-ks teha.

Taniel Heinaste Siin võib suhelda eesti keeles. Edastasin sinu palve soome kuraatorile Reijo Savolale. Mujal ilmas on kombeks et MP hooldaja tegeleb ka korrastamisega.

Ega ma teda tingimata MPks taha teha, kuigi ma teda ikka mõnedki korrad nägin ja teadsin. Ikkagi mõlemad TPI vennad. Ma lihtsalt tahtsin, et tema sünd ja surm oleks profiilis ja miks mitte midagi ka tema elutööst.

Palun mestida:
Maimu Tomson
Maimu Tomson

Tänan

Palun mestida:
Private
Private

Tänan

Siiani mestitud.

Ma tänan. TPIs töötanuna oli mul temaga teatud kontakt. Ja nüüd on ta ära väsinud, nagu meie kõigiga ühel ajal juhtub. Veelkord, tahtsin, et tema sünd ja surm oleks nähtav. Lisan vaid, et ma olin teatud kontaktis ka ühe tema venna perega. Üleüldse oli ju ka tema isa teatud kuulsus. Niipalju siis sellest.

Vist sama omaga abielus
Klaara Kilström
Klaara Kilström

Lembit Alpius - Toivo Ninnasel on üks profiil MP. - vötmeisiku profiil, teine on Toivo Ninnase kasutaja profiil. Neid me kokku ei mesti. Teised peaks olema siiamaani mestitud.

Palun lahutada:
Kristjan Visnapuu
valest naisest: Ida Margalina Visnapuu (Tõnismäe ← Tõnisson) (1894 - 1968)
Õiged suhted:
Vanemad: Andres Visnapuu (Wisnapu) (1838 - 1896) & Leeno Visnapuu (Raudsep) (1837 - 1922)
ja naine: Ida Johanna Visnapuu (Oia) (1894 - 1975)

Tänan

Kui on samad, siis palun mestida Private ja Private

Tänan!

Palun mestimis abi
Private
Private
Sugulased on kindlad , et on sama isik.

Siiani korras

Ilmselt on sama jah.

Palun mestida poeg Tõnu Elo-Mai Pedaru, abikaasa ammu lahkunud - palun avalikuks.
Tänan!

Meeletult oli mestida. Vaatan nad veel homme tööjuures üle. Soovitan mitte niipalju mestimisi ühte postitusse kokku koguda, sest ka ühe inimese mestimisega võib kaasneda terve suure suguharu mestimine. Pooleli ju ei taha ka jätta. Samas niimoodi läheb pool uneaega minema.

Otto Pohla Sry, kogun kokku mitme päeva tegevused ja enamasti uut palvet ei esita, ennem kui eelmine tehtud. Nii neid koguneb palju jah.

Siin August Tšetšin vaja üle vaadata õved, tundub, et mul ei õnnestunud nende mestimise algatamine.

Vaata nüüd üle. Peaks köik korras olema. Sellel Augustil oli ainult üks öde mestida.

Tere!

Kas keegi saaks aidata ühendada: ema Minna Verši Minna Danielsson ja tütre Tatjana Kudrova

Private

Ette tänades,
Henri

Palun mestida:
Private
ja
Private
Tänan!

Private User
Private
Palun liitsin, kuid need on erinevad isikud - Linda ja Tatjana.

Showing 6811-6840 of 10499 posts

Create a free account or login to participate in this discussion