Soovid, Palved - kas keegi saaks aidata

Started by Henn Sarv on Tuesday, December 29, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 6511-6540 of 10500 posts

Palun mestida: https://www.geni.com/search?search_type=people&names=aurelie+koorm ning isik ja tema abikaasa muuta avalikuks (mõlemad on surnud). Aitäh!

Palun mestida https://www.geni.com/search?search_type=people&names=hedvig+koorm ning isik ja tema abikaasa märkida avalikuks (tõenäoliselt mõlemad surnud). Aitäh!

Private User
Private User
Eda Liiväär
Palun, kõik mestitud.

Tänud!

Palun mestida Sohvi Ots / Wäggi

ja Sohvi Ots / Wäggi

ning tema abikaasa Jaan Wäggi profiilid.

Suur tänu!

Reena Hirvlaane
Mestitud.

Kui ema on sündinud 1860. a ning abikaasa 1913. a., siis kahtlane, kas on ikka jätkuvalt nii kõbus, et ise genis tegutseda Jaan Troon
Ei osanud kuhugi targemasse kohta teada anda.

Mestimisabi palun:
peaks olema sama Private ja Private

https://www.geni.com/merge/compare/6000000010994698052?from_flash=1...

tänan!

Mestisin Karl Viilopi.

Viskasin logis pilgu Rita Naaber Rita Naaber. Selle profiili lisajale Lauri Jalakule oli kriips peal profiili andmetes. Kas ma väidan valesti, kui ma ütlen, et Lauri Jalak selle profiili lisas, aga nüüd on see mees kusagil udus, igal juhul mitte enam GENIs kirjas. Kas kellelgi on liiga suur võim keegi passiivne vend GENIst hoopis kõrvaldada? Aga minu arvates võiks Lauri Jalak GENIs ikkagi olla, kuigi ta ise on millepärast passiivne oma profiilidega.

Olev Ait - see kriipsutus ei tohiks kedagi segada. Selliselt näitabki Geni kasutajate juures kunagisi lisajaid kes nüüdseks on oma kasutajakonto sulgenud. Kuna isikukirje (profiil) on kasutaja oma siis ei määratud tema jaoks ühtegi uut haldajat kui lisaja oma konto sulges.
Isegi kui Lauri Jalak hiljem tegi uue konto (seda ei juhtunud antud näite korral) siis ei muuda see kunagi lisatud nüüdsete kasutajate juures midagi. Selle olukorraga tuleb leppida.

Olev Ait olukord muutuks juhul kui Rita Naaber oleks ka ise liitunud Geniga varem, st enne 27. mai 2010. Kui nüüd Rita enda varem-lisatu ja Lauri poolt lisatu mestida kaoks see hilisem lisaja sealt üldse ära (ja vahet pole kas see lisaja on veel kasutaja või juba konto sulgenud). Just seetõttu ei näitagi paljudel kasutajatel ühtegi lisajat kuigi ajalooliselt on neil varem Genis mitu isikukirjet olnud. Ka isikukirje number (mestimiste tulemusel) on kõige varasema isikukirje oma (väikseim number).

Agnes Valgiste - zombi (zombie) Jaan Kroon kohta tegin teavituse, muudavad mittekasutajaks.

Agnes Valgiste
Leontine Margarethe Tammesaar - 4 tütart mestitud

Kui ma nüüd tahaksin aru saada, siis ... härra Lauri Jalak lahkus ise juba GENIst ja oli kedagi-midagi varem lisanud. Minu arvamus oli esialgu, et teised teevad temale külma. Olgu ta siis GENIst väljas koos oma profiilidega, pea-.asi, et tema poolt lisatud muu, loodetavasti sobiv ja õige info, jääb alles. Igal juhul mina teda ka spetsiaalselt mööda ilma otsima ei hakka ja ammugi mitte talle sobivat ühendavat inimest GENIst leidma. Rahunen maha, nagu öeldakse.

Omapärane olukord Marju Rebane. Ühelt poolt ma lisasin selle varem, teiselt poolt minu nime pole enam seal. Tegelikult on proua surnud, aga vist mestimiste ja muude tegevustega kaob osa infot ära, muuhulgas see, et proua tuleks surnuks kuulutada. Ega kerge pole nende mestimiste ja muudega. Igal juhul pean hoolsamalt jälgima hakkama neid minu lisatavaid profiile.

Olev Ait
Tellisin tema konto sulgemise. Selliseid Teie poolt sisestatuid isikuid on veel, kes ootavad praegu oma järjekorras.

Konto sulgemine ei tee KINDLASTI asja paremaks. Ongi küsimus, kuidas tegutseda. Kas lasta profiilidega alustanud surnute profiili asjad korda tegemata jätta või kavaldada ka nn.surm üle. Aga olgu. See pidigi juhtuma GENI autorite tegevuse tulemusel. Muidu oleks logis näha. Ma igal juhul arvan, et minu poolt lisatud profiil suurendab GENIs teave olemasolu. Ma ju ei saa surnutele öelda, tehke oma asi lõpuks korda. Samas vana päevi näinud mehena ei ole mul aega ega tahtmist kõva korrespondentsi pidada kellega vaid. Pigem tasuks vaadata, kuidas sobitada minu poolt sisestatud info GENIsse, et see saaks KOBEDAM. Kõikide rahustuseks - GENIs on mõne isiku kohta piisavalt mitu profiili, aga huvitaval kombel puudub õige mitmel õige profiil, profiil, kus oleks sünd sees, SURM sees koos täpsema surma-ajaga.

Kuigi on öö, lisan - leidke need agarad ja suuremate õiguste ja oskustega inimesed, kes hoiavad rajoonilehtede surmakuulutustel silma peal. Muide, rajoon on meelega öeldud, sest see Eesti elu on okseks aetud. Meil ei ole mõtet öelda, et me siin oleme poliitikavälised - ei ole ega saagi olema.

Tere hommikust Olev Ait - kõik mis te räägite, et surmad ja surmakuulutused kui allikad märkamata ei jääks ja isikud saaks ära uuendatud Genis, on ÕIGE.
Endistele kasutajatele duplikaatide loomine Genisse ja/või võõras puus omapäi harude muutmine aga EI OLE aktsepteeritav lahendus. Kui teil pole õigust lihtsalt kadunute andmed täiendada sest pole pererühmas või mõni lahkunu lähisugulane on Geni kasutaja - siis PALUN käituge nagu kõik teised: saatke surnuksmärkimise taotlus (koos kõigi teie poolt leitud allikatega - ajalehed, Haudi matusetalitused, avalikud teadaanded / pärandused jms) siia arutelusse: https://www.geni.com/discussions/137495 - „Palun muuta privaatne surnu avalikuks“

Kui te oma praegust jõumeetodit võõrastes puudes (koos kogu kaasneva räuskava kirjavahetusega) jätkate oleme me sunnitud teie muutmisõigused PEATAMA ning lõpuks võidakse jõuda ka teie konto SULGEMISENI (PRO ei muuda siin midagi - vajadusel Geni tagastab osa ette makstud raha). Ja paluks poliitikat ning Eesti Vabariiki siia teemasse mitte segada.

Kui vaja oskavad ka teised kasutada läbivalt SUURTÄHTI ...

Private User - tehtud. Hea näide segadusest kuupäevadega: Sünd VKJ 05.12.1909 -> UKJ 18.12.1909 samas oli ühel kuu ja kuupäev vahetuses: 12.05.1909

Selge, vanamehena olen väsinud lollusi kummardamast. Muudki teha.

Lauri Kreenile. Tee ettepanek minu konto sulgemisest. Vana ja lollustest väsinud mehena teen ettepaneku - näita oma võimu ja lase mulle vesi peale koos minu kirjetega.

Olev Ait - ületasite nüüd kõik mõistlikud piirid. Geni administraatorite otsustada on nüüdsest teie edasine saatus.
Kui vana inimene käitub kuude kaupa Genis nagu alaealine jõmpsikas ja põhjendatud korrale kutsumise vastuseks ründab personaalselt valimatute sõnadega teisi kasutajaid ei saa me seda lõputult kannatada.

Showing 6511-6540 of 10500 posts

Create a free account or login to participate in this discussion