Private User Just oli siin üks Aktuaalne Kaamera (AK) mis pole kuvanimena (mida siis nii puus kui aruteludes jne näidatakse) üldse mõistlik.
Seda isikut "+" kohanud pole ja sellist (metamärki) nagu ka ?, *, tühik, jt pole võimalik ka mitte kuidagi otsida. Kelle sugulane ta oli? Äkki leiab puu kaudu? Või kes oli ta haldaja?
Riho, mitteaktiivsed isikud nagu ntx Unknown saab lisada projekti http://www.geni.com/projects/Mahaj%C3%A4etud-isoleeritud-puud
Tere!
Otsin andmeid oma vanaisa Gustav Kaal (Kahl)
Gustav Kahl (Kaal)
tema vanemate: ema Liine või Leena Kaal ja isa Anton Kaal kohta
ning nende lähisugulaste kohta - õed ja vennad - lapsed, lapselapsed
Kas keegi oskab aidata? Oleksin väga tänulik, kui saaksin
natukenegi infot oma sugulaste kohta. Päikest!
Uurisin täna ka seda kalmistute andmeplaani,
kuid kahjuks ei leia sealt Käru surnuaia kohta infot...
Kas need kanded saagast olete läbi vaadanud?
http://www.ra.ee/dgs/google.php?uri=%2Fdgs%2Fexplorer.php&cx=01...
Veel kandeid Kahl'ide kohta:
http://www.ra.ee/dgs/addon/nimreg/result.php?s_name=kahl&c_id=0...=
Anton on selline nimi, mis võib esineda nii luterlasel kui õigeusklikul. Gustav võiks olla luterlase nimi. Igastahes kui ta personaalraamatutest esimese hooga välja ei tulnud, siis tasuks vaadata hoopis ilmalikke allikaid. Kärus on olemas vallaliikmete nimekirjad. Näiteks see pere võiks sobida:
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.2522.1.184:59?193,1522,1543,...
siin on kuupäevad kõik vana kalendri järgi eks.
Nüüd saaks nende kuupäevade ja nimede põhjal edasi kaevata (kui need isikud peaksid ikka sobima)
Mind paneb muretsema, et kui vaatan neid puudes leiduvaid vastuolusid, siis isegi juhul kui ma midagi seal ei tee (ei julge või ei soovi teha, sest hetkel puudub pädevus - pean näiteks andmeid kontrollima ja see võtab aega ning soovin hiljem otsustada), jääb minu vaatamisest maha jälg, nagu oleksin seal puus midagi muutnud.
Sain ühe sugulase käest korraliku peapesu, et toppisin nina, kuhu pole vaja, kuigi ma ei muutnud mitte kriipsugi..
Küsin siis: kas tõesti ei tohi teha lahti ühtki profiili, mille vastuolu ma hetkel lahendada ei suuda, et mitte "solkijaks" osutuda - kuigi enne mind on seda näppinud mitu inimest? Kuidas ma sel juhul teada saan, mis puus valesti on? mida ma ise valesti teen?
Eda Liiväär Kui te andmeid muuta ei soovi/tohi/taha siis lahkuge andmete vaatamisest ilma salvestamisnuppu vajutamata (kasuta Loobu/Cancel) sel juhul ei "uuendata" isiku andmeid. Kes mida muutis on tänapäeval muudatuste ja uudisvoo abil täies ulatuses kontrollitav.
@Raivo Kreen
Ma arvan, et Eda mõtles kollastele kolmnurkadele klikkimist. Nendega on ju tõesti nii, et isegi kui midagi ei tee/teha ei saagi ja loomulikult ka ei salvesta midagi, vaid vajutad nuppu "Loobu", kuvatakse viimase vaataja nimi mestimiskeskuses puu vastuolude all kui uuendaja. Just kontrollisin, võtsin lahti nimekirjas esimese vastuolu, klikkisin kolmnurgale, vajutasin Loobu ja loomulikult näidatakse nüüd mind uuendajana. Ilmselt Eda sugulane ei ole sellest veel aru saanud, et uuendaja nime kuvamine ei pruugi üldse mingeid muutusi tähendada.
Pidin just sama asja küsima, vaatan peaaegu iga päev, et keegi on minu loodud profiile muunud, aga muutunud pole nagu midagi. Nüüd on siis asi selge.
Aga kui keegi tõesti muudab, kas siis saab täpsemalt teada, mida täpselt muudetud on? See on oluline teave, ei ole ju kõik andmed peas ja kui keegi heas usus midagi valeks muudab, siis peaks sellest ju kohe teada saama, et endine seis taastada.
Private User Jah see "kolmnurga vastuolude" vaatamine on küll selline erand. Tegelikult ju ei uuendatud - ja ka see on kontrollitav kui vaadata mestimiskandidaatide andmetest muudatuste osa - seal pole miskit seostuvat muutust kirjas.
Sander Sulg Kui isik on sinu halduses või pererühmas siis näed sa tema muudatuste osas detailselt mida muudeti. Väiksemate väljade korral tuleb hiirt hoida nn hallide muudatuste peal - siis ilmub nn hüpiktekst mis lisati/muudeti. Lisateabe välja korral näidatakse muudatuste võrdlusakent.
Võõraste isikute kohta (ka avalike andmetega) ei näidata vaatajale kogu muudatusinfot (ja see pole ka vajalik).
Minul tekkis probleem ühe kauge sugulase vanemate liitmisega, Private vanemad on mestitavad, kuid ükskõik kumma vanemate paari valin, annab teate, et selle paari valimine poolitab puu. Kus on viga, sest vahe on ainult selles, et emal, kes on minu suguseltsist, on ühes variandis neiupõlve nimi olemas. Pole varem sellise probleemiga tegelenud ja ei saa aru, kuidas liitmine sugpuu poolitab.
Private User Andresel on nii ema kui isa kolmes eksemplaris ja kõigi nende privaatsete teisikute vahel on ootel mestimised.
Kuni mestimised pole haldajate poolt lõpuni viidud ei lasegi ta teil (ega teistel ka) õigeid vanemaid valida.
Tegelikult seal poolitamist pole (teavitus on pisut liiga universaalne) - Geni pole pooleli mestimise korral lihtsalt võimeline otsustama kas kehtivad just need paarid (isa A ja ema A ning isa B ja ema B) või lähevad pärast mestimiste lõpule viimist hoopis käiku diagonaalid (isa A ja ema B näiteks.)
Ando Viispert
Mis seal valed on? http://www.geni.com/merge/resolve/6000000010096594662
Mis mõttes lahti võtta? Üks tuleb uuesti teha ja temaga osad sidemed jätta, teisele teised. Et seda teha on vaja enne täpselt teada
A) Feodor-1: kes on õiged vanemad, kaasad, õved, lapsed - millised on tema õiged daatumid ja kohad?
B) Fjodor-2: kes on õiged vanemad, kaasad, õved, lapsed - millised on tema õiged daatumid ja kohad?