Palun jälle abi õigete vanemate valikul.
Ann Mikson õiged vanemad on Peeter Kõiv ja Liso Kõiv.
Sassi on lõinud ilmselt selle tõttu, et Jakobil ja Katril on ka tütar Ann, kes on aga sündinud 1 päev varem, kui Ann Mikson.
Profiilis on ka link personaalraamatule.
Private User - siis on neist ühel siin valed vanemad:
Ann Mikson
Unknown Profile
Tee need esmalt korda ja siis mesti.
Lauri Kreen - need kaks on üks ja sama isik, ma enne kirjutasin ka, et õiged vanemad on Peeter Kõiv ja Liso Kõiv. Ega seal polegi muud teha, kui see Ann Mikson õigete vanemate alla saada.
Lauri Kreen - selles asi ongi, et ma pole PRO, ma basic kasutaja :)
Teistel vanematel on ka sama nimega laps ja see teine on ka puus olemas.
Private User PRO teemadel suhtleme eraldi.
Kas sellel on vaned vanemad?:
Ann Mikson
Kas Jakobil ja Katril polnud Ann nimelist tütart (teist samanimelist seal ju pole)?
Merike Lahe - korras see Mare. Aga kordan veel - soovitan lõigata valed harud alati maha enne mestimist, mitte aga pärast. Siis on tagantjärele 100% selge, et tegu polnud vigase/vale mestimisega.
Juho Koivanen - neil teadetel ja ligipääsupiirangutel on teised põhjused kui PRO õigused. Enamasti pole siis seal ümber kõik avalikud - sel juhul vaja haldajatega pererühma, kui aga on avalikud ja ikka piirab siis on isiku lähisugulaste hulgas mõni kasutaja - sel juhul haldajatega vähemalt koostööd tarvis.
Lauri Kreen - Ann Mikson on jah praegu valede vanemate küljes. Tema topeltprofiil õigete vanemate juures on see Unknown Profile
Jakobi ja Katri tütar Ann on ka puus olemas - Ann Kõiv
Nii et seal polegi muud teha, kui Ann Mikson õigete vanemate alla saada (ja mestida tematopeltprofiiliga).
Lauri Kreen Ma ei tea, kas see nüüd läheb teemasse, aga ka PRO ei saa peresidemete puhul midagi teha, kui tal pole kirje haldajaga koostöö sõlmitud. Ei vanemaid valida, et kaasat eemaldada,
Agnes Valgiste ja Leho Ainsaar - ma uurin neid asju pisut (Basic ja Pro seespoolt) aga PRO jaoks põhiline ongi oma õiguste realiseerimine läbi koostöö ja pererühmaga liitumine. Muidu saab oma õigusi (mille eest makstud) vaid oma puu sees rakendada,
Nii et saatke julgemalt pererühma ja koostöötaotlusi ning nõustuge ka teiste poolt saadetutena. Kui keegi peaks neid ligipääsuõiguseid hiljem kurjasti kasutama on lahti laskmine väga lihtne - see kasutaja tuleb lihtsalt korraks tõkestada ja siis tõkestus maha võtta. See peatab jälgimise ja eemaldab nii pereühmast kui ka koostööpartnerite hulgast (teid muidugi tema suhtes ehk tema omadest samuti).
Palun lahutage Klara Charlotte Palm valest isast, ta on Koppel'ite tütar.Bogdanov'itega pole mingit seost. Ehk on üldse parem viimane mestimine tagasi võtta.
Private User võtsin mestimised (3 tk) tagasi.
Vaadake nüüd üle:
Klaara Palm
Unknown Profile
Klara Charlotte Palm
Unknown Profile
Millised neist tuleks uuesti mestida või mida veel muuta?
Lauri jutt selles mõttes õige, et mida rohkem genis koostööpartnereid ja pererühma kuulujaid, seda lihtsam siin toimetada. Olen seda ka alati teinud, st (vähemalt) koostöötaotluse saatnud, kui kaasgenilane on mulle reageerinud (aktsepteerinud mõne projektilisamise, vastanud mu kirjale vms), seega on neid koostööpartnereid kogunud hea hulgake. Ometigi on vastuseta taotluste arv ka tuhandetes, mis siin keskkonnas siis kuskil "hõljuvad", ennem kui oma nõustumise saavad.
Juho Koivanen - ei ole mõttetu jutt. Just nii ongi nagu kirjutasin PRO saab realiseerida oma õigusi väljaspool oma puud vaid koostöö (avalikud) ja pererühma (privaatsed) kaudu. Vaja saata taotlused ja et need aktsepteeritaks. Kohe seejärel ilmuvad peresidemete sakid ja valikud (nii puuvaates kui isikukirjes) lagedale. Seda muide ka Basic jaoks kes aga seal kedagi lõigata ei saa. Käisin seda spetsiaalselt nii Basic kui Pro konto kaudu testimas.
Private User - see Pauline mestimine on tehtud jaanuaris, seda saab vaid käsitsi taastada.
Mis siit kummale Paulinele kuuluvad (ka lapsed ja õved)?:
Vanemad: Peter Treier (1875 - d.) & Lowisa Treier (Moor) (1874 - d.)
Vanemad: Peeter Treier (1874 - 1956) & Marie Treier (deceased)
Mees: Paul Oder (deceased)
Mother of Linda Rips (Treier); Ulve Tanner (Treier) ja Helga Treier
Sister of Woldemar Treier
Half sister of Helene Treier; Paul Treier; Minna Vilhelmine Lepland (Treier); Ida Charlotte Klein (Treier); Augustus Treier; Terese Luise Kaha (Treier); Grete Miralda Raidma (Treier) ja NN Treier
Ootame nõu ka haldajatelt:
Private User, Private User, Private User
Lauri, see esimene jutt kus sa kukkusid mind õpetama ja mu sugulasi viitasid on täiesti mõtetu ja lapsik, pealegi ei ole sel miskit pistmist teemaga. Ühesõnaga võta ja kustuta see ära.
Mu algse kirjutuse ainus mõte oli juhtida su tähelepanu ainult sellele et PRO ei anna peresuhetele lisa õigusi. A mida sina läksid tegema...
Ma ei küsinud (ega vaja) mingit õpetust ju...
Terv.Juho