Soovid, Palved - kas keegi saaks aidata

Started by Henn Sarv on Tuesday, December 29, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 3361-3390 of 10497 posts

Private User Palun ärge torkige neid teiste hooldajate/kuraatorite MP-sid. Oscar Wilde kohta tegin raporti kuraatorile Margaret ja me juba teame et 99% neist lisatutest on võltspuud ning kuuluvad kustutamisele. Saatke sellised leiud alati ainult põhi-MP hooldajatele!

Kus, mida tegin. Wilde, kui temast jutt, siis lihtsalt jäi silma. Ma isegi, ei piilunud sinna :)

Jah Lauri,

Keegi ei teinud ju midagi, ainult kirjutas, et imelikud profiilid leidis.

Leidsin ka selliseid profiile.

Miks Sa Lauri kuri oled?

Ma ei ole kuri, aga mainiti ka asja Hennule saatmist. Meil siin kehtib reegel, et iga hooldaja/kuraator muretseb oma MP-de (kuulsused jt) eest ise, st ka nende duplikaatidega tegeleb. Ei ole vaja selle pärast teisi tülitada ega neid asju kusagile arutelusse tuua. Kui miskit sarnast tulevikus leiate saatke julgesti otsingutulemustega link otse vastutavale kuraatorile (mis iganes keelt ta ka kõneleks või rahvusest ta ka oleks).

Jaksu kõigile

Lauri Kreen

Oleks jälle abi vaja õigete vanemate valikul.
Emilie Melanie Vaab õiged vanemad on Jaan Põder (1864) ja Liisa Põder.
Profiilis on link personaalraamatule, kus on ka vanemad kirjas.

korras

Palun abi. Andre Redo

Kelle poeg ta siis on? sünd; http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.1271.1.22:19?1633,1475,507,3...

http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.1272.1.126:85?63,1468,521,126,0

Kas on Peeter Tannil Redo või siis Jaan Johan Põld?

Tänud ette :)

Veiko Lehtjõe Teie lingilt näitab ainult igale isikule lähemate sugulaste puus esinevaid konflikte ja kui mina sinna klõpsan siis ma ei saa aru, mis osas abi vajate? Palun täpsustage!

Juba ammu seisab.Proovisin mitu korda eemaldamist ehk mestimist
aga ei aidanud.

Veiko Lehtjõe kelle mestimist?

Private User
Sünnikirjas on nii:
Andre Redo, abieluväline (unehelich.)
Ema: sulane Põnni Peter Tannili naine Katre Matli Redo;
Isa: sulane Puggola Kurre Märdi Petre Jaan Johann Põld.
Personaalraamatus näha, et Peeter Tannil ja Katre Matli abiellusid novembris 1849, Andre sündis aprillis 1850.

Leho Ainsaar

ST, et Jaan Johann Põld on Andre isa. Kes oskaks muuta ?

Private User
Leidsin Jaani ja tegin, nüüd võiks Katre profiilil määrata Jaani "endiseks partneriks", ma ise olen liiga kaugel.

Supelux.Tehtud, Nüüd sain jälle targemaks. Tänud.

Jaanus ja Veiko!

Sama vastuolu puus seisab ka minu mestimisteadetes, asi selles, et Margus Tukia profiili juures on tal 2 erinevat isa, tema poja pakutud taisto tukia ja Georgi Tukia tema venna poolt

. Private User?

Saatsin nii Margusele enesele kui ka tema pojale kirja, aga kumbki ei vasta. Võib-olla teab siin keegi vastata, kes on Marguse õige isa.

Just saatsin kirja ka Marguse abikaasale, kes on minu pärissugulane, nagu selgus.

Palun mestimisabi
Jaan Kokk
Jaan Kokk

Kai Kooli Private User selle võiks ju ära lahendada kui teaks kes on Marguse isa kas Georgi või Taisto???

Veiko Lehtjõe aga ikkagi kes on Teile probleemiks?

Nüüd on juba korras. Tänan.

Tervist! Kas keegi saaks nende härrade "abielu" lahutada? Tänan!
Jüri Kuul
Martin Vaik

https://www.geni.com/search/matches?src=flash-tree&id=600000002...
Kas keegi aitaks selle ja seotud profiilide mestimisel. Tänud ette!
Mart

Oleks abi vaja puu lõhkumisel.
Vale mestimisega on valed suhted tekkinud.
August Lehter küljest oleks vaja eemaldada abikaasa Marie Lehter (Kostabi).
Õige naine on Marie Hõbe. Marie Kostabi on ühe teise August Lehteri naine.

Sai puu lõhutud, Private User.

Palun abi kande leidmisel: [http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.5351.1.11:285?804,730,370,120,0 Saaga EAA.5351.1.11:285?804,730,370,120,0].
Kas peaksin kogu raamatu läbi lappama (550 lk) sest numbrid kõik segamini, või on kusagilt lihtsam moodus leida?

Ette tänades.

Leidsin juba ise kande üles.

Kas keegi saab kokku panna Mihkli Karel/Kaarel 3 tk.
Mihkel Adorw

Ette tänades.

Private User - korras, aga see samanimeliste abielu on kahtlane: Unknown Profile

Minule ka tundub nii, ehk on ikka isa.

Showing 3361-3390 of 10497 posts

Create a free account or login to participate in this discussion