Soovid, Palved - kas keegi saaks aidata

Started by Henn Sarv on Tuesday, December 29, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 3061-3090 of 10495 posts

Mis kandist voiks olla parit?

Häid pühi kõigile ja toredat aastavahetust! :)

Private User seda kahjuks just teada polegi, teada on et see hr Pulk suhtles intiimselt 1920 suvel ühe Muhust pärit 26 aastase neiuga kes suveks mandril sulaseks või teenijaks tööl oli. Otsitakse intiimsuhtluse tulemusele isakandidaati... (nimi on enamvähem teada).

Erika,
Laste 1-5 /Juhan, Liso.../ vanemad on Carl Alexander ja Elts(Jurs) Pallo

Private User

Jüri Röthel ja tema pere mestitud.

Miks küll neid isikuid enne otsinguga ei otsita, keda sisestama hakatakse? Kõik mestitavad olid samal kujul GENIs olemas juba aastast 2011. Aega ja jõudu saaks ju hoopis otstarbekamalt kasutada kui topeltisikuid tehes... Nt andmeid täpsustades ja korrastades.
Sirje, ei midagi isiklikku! :)

Toimekat ja mõtestatumat uut GENI aastat kõigile!

Palun laske sel üksildasel uitajal oma ISOLEERITUD puus üksinda tegutseda:
Private User
Tema puu on just tema nägemus tegelikkusest.
Palun ärge nõustuge tema taotluste (koostöö, pererühm, tema puuga liitumine jms) ja soovidega (mestida, muuta vms mõnda isikut suures puus) ning palun ärge kiitke heaks mestimisi mida seostuvalt tema puuga esineda võib!
Vastasel juhul tekib järjekordne kaos ning pahandus (neid on kahjuks juba kaks korda esinenud).

Mina pole süüdi.Ma liitusin pererühmasse ebameeldiva isikuga ,minu teada,kes ta on. Nüüd ta on läinud Geni.sugupuust, vist tal on häbi, sest see ebameeldiv isik kustutas mu osa mu poolt pandud sugupuud.
Teised head isikud saatsid mulle vastuolud mestid ja tahtsin ju välja teha valed isikud parandades,õiged isikud jäävad alles,aga kahjuks see ei aidanud. Sain õppetunni. Ma pean teinekord ennem küsima Geni.com töötaja käest,kas võin muuta ja mestida või ei Kas Geni.com töötajad ei saa aidata? Ma ei saanud aru,mida pean tegema, sest puudub ,kus on Geni.comi õpetuskasutusjuhend.

http://www.geni.com/profile/edit_relationships/6000000010940428239

Palun eemaldage naine Hipp Laap, tema on ühe teise Henno Kapsta naine.

lHip Laap eemaldatud.

Tere!

Palun abi, kas Linda Wilhelmine Olle Linda Wilhelmine Purgas on Linda Wilhelmine Purgas (1922 - 1983), kes abiellus Helmut Purgasega ja nende lapsed: Ülle Tannenberg; Mare Orula ja Aare Purgas ? Tänan! :)

Tere!
Kas keegi oskaks juhatada, kust leida peale Põhjasõja aegseid keirinna Katariina I ukaase?

Aruküla kohta on vikipeedias selline lause: Nii saabus 1730. aastal keisrinna ukaasi alusel Ingerimaalt Arukülla 10 vene perekonda http://et.wikipedia.org/wiki/Aruk%C3%BCla

Tekkis pisike lootusekiir leida mingit dokumenti- ukaasi keisrinna Katariina I poolt ka Kostivere - ja Maardu mõisa toodud meestest ja saada teada, kust nad siis tegelikult tulid?

Kuulus ju peale Põhjasõda Kostivere- ja maardu mõis vist Katariina I-le.
Kuni 1726 aastal vakuraamatus Kostivere mõisas veel venepäraseid nimesid pole. Teadaolevalt kuulub Kostivere mõisas asuv Vandjala küla Keisrinnale ja võimalik, et seda ei revideeritud

Täiendav info on selles profiilis, Kuzma Ossepow

Ette tänades, Tiia

Tere Sama mure mis Tiial kuid huvitavad teised mitte venemaalt toodud talupojad ainuke koht mille leidsin on Aruküla Mõisa vakuraamat kuid keelega jään hätta [http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.1424.1.43:1?1388,136,36,135,0 Saaga EAA.1424.1.43:1?1388,136,36,135,0]

[5155670530530067636]],
http://www.eha.ee/fondiloend/frames/fond_prop.php?id=3
leidsin sellise loetelu, aga Te tahate vist pigem raamatu või veebilehekülje vormis, seda ei tea.

1732. aasta adramaarevisjoni andmed on otsingumootoris http://www.eha.ee/labs/adramaad/ kus saab vaadata talupoegi mõisate kaupa. Nii leiab kui valida lahtris "kreis" Harrien ja lahtris "gut" Arroküll ning vajutada nupule "suche" kõik Aruküla mõisa talupojad. Seal on neid vene nimedega tegelasi ka. Märkusi on ka kirjas mõnede kohta. Uurige lähemalt, päris huvitav. Saksa keel on küll kohati natuke vanapärane, kõike päris sõnastiku abil sealt tõlkida ei saa, aga foorumi targemad kindlasti aitavad mittekeeleoskajaid.
Minul on sellest päris palju kasu olnud :)

Kostivere- ja Maardu mõisa venepärased nimed on viidetena mul ka siin profiilis kirjas Ossep Timofejeff / Timofejev [Bataschkov]

Palun eemaldage valed vanemad Toomas ja Kadri Schmidt Hans Schmidt (Mik)'ult: Hans Schmidt

Hans Schmidt (Mik)'ult ja leiate tema topeltprofiili ja õiged vanemad Hans ja Ann: Unknown Profile
Tänan väga !

Sellega on nüüd korras, Private User

Tere,
palun tehnilist abi õigete vanemate valikul
selle Jaan Antsovi vanemad on Peeter A. ja Maria A. (Thorn??)
Jaan Antsov

Tänud!

Tere! Palun lõpetada seos Karmen Lutsoja ja Perthil Palmi vahel ja Perthili Palmi poolsete isikute haldamine minult edasikanda selle pere kohta teadlikumale isikule! Suur aitäh :D

Tere! Topeltkanded said nüüd mestitud, aga kas siiski oleks võimalik ka side Karmen Lutsoja ja Perthil Palmi vahel kustustada?

Paistab, et Jaanus Luuse sai juba tehtud, aga enda haldusi saad ühekaupa profiilidelt ise maha võtta (profiili vaates tegevused alt haldajate seaded). Samas kui oled ainus haldaja saad ka ise uue haldaja määrata.

Private siit siis alates

Tere!
Lahutada on vaja.
Leeno Jõekallas Leeno küljest vaja 1856a. sündinud Hinrik lahti lasta.
Aitähh aitajale ette!

Palun veel lahutada.
Kuudi Mihkel Jõekallas Mihkli küljest Liso lahutada.
Tänud!

Tehtud, Õie!

Kas keegi oskab välja lugeda, mis on surnu nime ette kirjutatud? http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=TLA.237.2.4:107?87,1627,2002,192,0

Tere! Palun lahutada Mari Truu Mari praegu paaris Mart Jaani pojaga.
Kirikuraamatud väidavad, et Mart Mardi poeg(päritolu leitud). Laske keegi praegune Mart minema. Toimetan siis edasi.
Tänud.

ok

Vaike,
der dimitti(e)rte Garde-Capitain und Ritter Gregor von Pohlmann

Showing 3061-3090 of 10495 posts

Create a free account or login to participate in this discussion