Tehnilised nõuanded

Started by Henn Sarv on Wednesday, December 16, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 2491-2520 of 2995 posts

GENI PRO uuendamine

Varem oli võimalik Geni PRO perioodi uuendada 1, 2 ja 5 aastaks ning eluajaks. Mul saab järjekordne 2-aastane periood mööda ja nüüd pakub Geni mulle PRO uuendamist üksnes 1 aastaks (vist 117 USD).

Kas on veel võimalust mingeid teisi perioode valida? Kas keegi oskab selle kohta mingit teavet anda?

Jah, mult snititi juba 117 USA dollarit ära, kuna neil oli raha võtmine kergelt kräkkeri kombel üles seatud. Ei mingit hoiatamist, piisas ainult minu SEB panga konto lahti olekust. Ma tegin sel hetkel makseid läbi e-panga. Varem olen maksnud läbi mingite erikontote, nüüd mindi otse rahakonto kallale. No mul oli võimalik küll asi tagasi lükata, aga ei mingit hoiatust, et nüüd me tuleme ja võtame. Mind huvitab, kas ka varem oli aasta eest niipalju. Ehk siis 117 dollarit. Hea summake juba. Kahe otsaga asi ju, mina lisan, täiendan, parandan. Nemad peavad oma tööd sellest hoolimata 117 dollari vääriliseks. Mind huvitab, kas minupoolne aktiivsus ei viiks hinda kopika võrra väiksemaks.

Kui krediitkaardi andmed neile alles jätta, siis nad võtavad raha automaatselt maha. Kui kaardi andmed kõrvaldada, siis nad hakkavad küll kirjutama, heal juhul pakuvad isegi allahindlust :)

Samuti saab panna linnukese, et automaatselt ei uuene - see on nüüd uus asi. https://www.geni.com/account_settings/premium_account_edit

Teisi perioode ilmselt valida ei saa. Üks aasta on $119.40, paar aastat tagasi oli see palu vähem eurosid kui praegu.

Ma arvan, et kasutajapoolse aktiivsuse puhul võivad nad hinda hoopis tõsta - see näitab ju huvi olemasolu :)

Kui mul hakkas aeg täis saama, mõtlesin, et ei uuenda (eelmise kaardi kehtivus oli läbi). Kustutasin krediitkaardi andmed. Kui aeg täis, siis pakkusid mingi hetk allahindlust (vist umb 20%), et sa ikka kasutaksid PRO eeliseid.
No ei saanud seda pakkumist mitte vastu võtta.

Mina saan kõik toimingud (k.a.mestimised) tehtud ilma Pro-ta. Ainult lahti lõikamistega tekib vahel probleeme. Minu arvates pakutavad lisavõimalused ei vääri seda raha.

Geni teeb trikke.
Vaatasin uudisvoost, et Ilmar Raudmägi on teinud muudatusi minu sugulaste profiilides. Tore et vead parandatud, aga olen kindel, neid muudatusi ei ole ma teinud, mille Ilmar tagasi parandas.
Mõlemad tehtud samal päeval ja kellaajal. Huvitav mida ma veel sel ajal teha võisin?
Keegi kuraatoritest ehk oskab selgitada milles viga?
Profiilid on siin:
Arthur Richard Ritsing
Johanna Rosalie Ritsing

Agnes Valgiste Parandas veel üht profiili, mida olen samal ajal muutnud? Private
Tegu isa, ema ja tütrega.

Jah, seal olid mingid Järelliited ja Lisanimed, mis tavaliselt on väljadel vaikimisi, nüüd aga täisnimes lohisevana kaasas. Ei oska paremini väljenduda.
Kas Sa Private User ise ei pane tähele, et nimed on pikad ja ballasti täis? Või paistab see ainult teiste kasutajate kontolt vaadatuna? Veider tõesti!

Rohkem ei pannud tähele ei puus ega profiilidelt vaadatuna. Ainult see perekond.

Mina ei näinud midagi.
Samas poleks ka vist võimalik 1 minutiga kolme profiili muuta.

Olen pannud tähele, et Geni ei fikseeri täpselt toimetuste kellaaegu või siis ei genereeri iga kohta omaette teadet, vaid püüab neid kokku liita üheks või lisab varem tehtud samalaadse toimingu teatise juurde. Kokku liites jääb kehtima esimesena tehtu kellaaeg ja kuupäev. Nii võivad täna tehtud mestimised saada kirja eile tehtud mestimiste koondteate juurde.

38 minuti tagasi mina mestisin,näitab minu uudistevoog.tegelikult keegi siisminu konto alt mestib.kas ja kuidas see on võimalik?

Aru-ma-ei-saa, kuidas saab see pilt https://www.geni.com/photo/view/6000000017044525114?album_type=phot... olla ka Aleksandri venna Antoni profiililehel avapildiks https://www.geni.com/people/Anton-Pärk/6000000017044525114, kui Antonit ei ole tuvastanud??
Mõistatusd minu jaoks :)

Ma olen tänase päeva jooksul saanud oma Geni postkasti juba mitmeid taotlusi mingitelt "oeh aeh" jne nimedega tegelastest näiteks kommentaariga "good", kes soovivad saada siin "Eesti Geni aktivistid" grupi liikmeks. Olen seni kõik tagasi lükanud, sest need ei tundu reaalsed inimesed. Ei tea kas sellised taotlused tulevad kõigile kes "Geni aktivistina" märgitud on või on minu kontoga midagi lahti.

Sama siin, klikka "lükka taotlus tagasi" (midagi sarnast) paremas veerus.

Eve.
Mulle tuli ka kaks taotlust. Need tundusid veidrad olema ja lükkasin tagasi.
Ühe taotleja asukohaks oli märgitud Alabama, USA-s.

Jüri

No nii, tuli mullegi "donfackundipollo"-lt, hea et eelnevalt arutelu nägin.

Saatke mulle nende spämmijate/jälgijate/projektiga liitujate isikukirjete lingid!

Tänud

Lauri

Keegi "fack" kasutaja nimi soovis saada ENSV projekti siseneda, kustutasin.
Tundus, et normaalne inimene enaast sellise nimega ehk ei nimeta

Private User - neid {fake} oli üsna mitu. Saada see taotluskiri minu gmail peale edasi

Private User projekti jälgijate pärast ei tasu üldse muretetseda, nad pole ohuks. Aga koostööpartner saab teiste projekti liikmete jaoks spämmimisvõimaluse... ehk ärge lisage võõraid nimesid.

Ma jõudsin selle [fake] juba tagasi lükata

Kas keegi on seda kasutanud ka?

http://www.arhiiv.ee/et/uurimissaalides-tasuta-ligipaas-geni-pro-le/

Uurimissaalides tasuta ligipääs Geni Pro-le

Rahvusarhiivi Tallinna ja Tartu uurimissaalides on olemas nüüd tasuta ligipääs rahvusvahelise genealoogide portaali Geni Pro paketile.

Arhiivi võrgust oma Geni kontole sisenedes saab kasutada kõiki Pro paketi hüvesid. Tavaversiooniga võrreldes on Geni Pros rohkem otsinguvõimalusi, kattuvaid sugupuid on lihtne omavahel ühendada, üles saab laadida piiramatult fotosid ja teisi faile.

Ligipääs Geni Pro-le on võimalik kõikidest uurimissaali arvutitest ja ka oma sülearvutiga arhiivi wifi -võrku kasutades.

Rahvusarhiivi uurimissaal Tallinnas asub Madara 24. Tartu uurimissaal asub kolimisperioodil ajutiselt Vahi tänaval. Täpne info uurimissaalide asukohtade ja avamisaegade kohta on leitav siit

"Geni Public Access" funktsionaalsuse osas saan vaid lisada, et sel puhul ei näita puus olevate isikute arvu, kui see on üle 5000 isiku, ega ka veresugulaste arvu, kui see on üle 5000 isiku. Muus osas peaks funktsionaalsus tõesti olema nagu "Geni pro" kontol.

Käisin paar aastat tagasi tutvumas oma eelkäijate arhiivi toimikutega, mis oli väga huvitav. Mina polnud siis veel isegi niikogenud kui praegu (ehkki ka praegu on kogemustest palju puudu ), aga seal on meeldivad töötajad, kes on vàga abivalmis.
Moonika Urbas

Minul on selline küsimus.
Kuidas on võimalik salvestada puu vaadet?
Varsemalt aastaid tagasi nagu sai seda. Soovin puu saada mälupulgale et minna seda mujale printerist väljatrükkima. Paluks mitte pakkuda seda väikest puud (plakat) vaid seda teist suuremat. Ei soovi nagu võõrasse arvutisse sisselogida.

Raivo Karpin, samas kohas, kus saab seda nn plakatit luua ja pdf'ks trükkida on ka allservas valik "Trüki lihtne perepuu". Seal saab nn mitmele lehele pika soolikana pdf'i trükkida.

Toomas Muru. Ma tahan seda PDF-i pulgale saada sest kodus printimis võimalus puudub (mida iganes) Seda Trüki lihtne perepuu oli võimalik omale salvestada...

Raivo Karpin
Salvestuskohta saab ju valida, kui tahad pulgale, siis sinna salvestagi, sel juhul peab pulk olema ühendatud arvutiga. Pulgale võid ka hiljem saata, kui on salvestatud mujale.

Raivo Karpin, tuleb selle "Trüki lihtne perepuu" viitega edasi minna, seada saab ka seda, kui mitmele paberilehele kõik see peab ära mahtuma ja kas lehekülje numbreid näidata või mitte ja siis veelkord vajutama nupule "Trüki". Edasi avaneb järgmine vaade niiöelda trükitult pdf faili ja selle saab siis salvestada esmalt arvutiss ja siis mälupulgale või kohe määrata salvestuskohaks mälupulk, kui see on arvutiga ühendatud. Edu!

Showing 2491-2520 of 2995 posts

Create a free account or login to participate in this discussion