Kuigi ka mina arvasin alguses, et haldajal ja haldajal on vahe aga tegelikult seda vahet ei ole põhihaldaja - haldaja mõttes.
See, et üks haldaja on järjekorras eespool või esimene ei anna talle rohkem õigusi! Õigusi on siis rohkem kui on kellegi ainuhaldus.
Või kuidas seda siis määrata, kas minu vanavanaisa n.ö. põhihaldus peaks kuuluma mulle või minu vennale näiteks? Et kuidas siin seda põhihaldust määrata? Noorem ja vanem vend põhimõttel? Või mis siin on äkki kellelegi solvav?
Hüljatud kasutajate poolt sisestatud profiilidele ligipääsuks on võimalik kuraatoril hüljatud puu osas profiilide haldus üle anda, et puu areng ei jääks mingis osas toppama. See on edasise arengu seisukohalt vajalik, et keegi ei saaks mingis puuosas keeta "ühises katlas lahjemat suppi". See aga, kellele see täpsemalt üle antakse, ei ole kuraatori määrata.
Tingimus on, et profiilid hüljanud kasutaja ei ole Genisse pikalt sisse loginud (kunagine hüljatud puuks lugemise aja 9 kuu või ka aasta teema)
Väidetavalt on siin oluline lähim aktiivne kasutaja kelle aga Geni valib ise.
Seega sellised olukorrad võivad olla põhjendatud selliselt, et Genile on ette kirjutatud nii toimetada.