Erika Lohk
ilmselt aitaks see, kui kuvatava puu sügavus keerata minimaalseks. Selleks peaks isiklikus puuvaates klõpsama alaservas "Eelistused" sakki ja sealt esivanemate ja järeltulijate põlvede arvu minimeerima. Seejärel võiks katsetada uuesti vastuoludega puud vaadata. Hiljem tuleks kuvatav puu jälle harjumuspäraseks muuta.
Tänan Arne,aga see ei aidanud.Ta on oma puus üksi ja kollase hüüumärgiga!Ema puuvaates on ta koos teistega,
http://www.geni.com/family-tree/index/6000000001791467310#600000000...
Erika
Erika Lohk, Johannes Toom, Agnes Valgiste, Arne Pajula, Private User - tundub, et asi on ise korda saanud. Mul näitab mõlemat puud kohe ja ühtemoodi on nad ka.
Geni kuraatorid .
Kas kuidagi saaks muuta sellist probleemi : kui mestides leiame vanemad jääb endine "puuduvad" ikka alles
nt : Peeter Heinrich Maldar
ja sellest jääb alles ka kollane kolmnurk
Soovin mõnusat ning teguderohket aastat uut
Eha Espoost
selline küsimus või tähelepanek. nimelt mõned head aastad tagasi, kui soovisin teada seost mõne väljamaa kuulsusega näitas seda ilusti aga nüüd ei suuda seost leida, milles viga, kas selles et minu enda puu nii suur et Geni jõud ei käi üle? =D Näide lähisugulane vaatas seost Leeniniga ma kah proovisin ei näita siis vaatasin mitmeid teisi ... mitte kellegiga ei suutnud enam leida ka seegi veel ei saa?
Ma VÄGA vabandan....
AGA kes KURAT ilma minu NÕUOLEDKUTA mestis Valed harud kokku... Lugege hoolikalt mida te mestide .. nüüd on minu vanaemal võõrad vanemad ja neid eemaltada VÕIMATU......
kas või üks rida vale .. Palun jätke tegenata... kui neiupõlve nimi on näiteks KASK siis kuidas on võimalik et isa ja ema nimeks on TOHVER (suvaline näide) Ärge otsige )
Raivo Karpin
seal mestimist pole toimunud ja segadus on tekkinud lisamise käigus sinu enda lähedase pereliikme poolt, ta on alles eelmisel aastal liitunud ja tal on vähe kogemusi. Anna vihjeid, võin aidata õigete sidemete loomisel ja valede hävitamisel.
Kui mestimiskeskuses pakub vale mestimist, siis peaks vajutama "ei need on erinevad isikud" oli vist selline sõnastus.
Siis peaks mingiks ajaks see mestimine ära kaduma ja saab tegeleda asjaga, et ta uuesti tagasi ei tuleks. Kui ei tegele siis tuleb ta uuesti tagasi ja keegi võibki vale mestimise teha enne seda, kui märkad taaskord mestimine tagasi lükata.
Kuidas saaks oma jälgitavate isikukirjete hulgast kergesti üles leida need minu jaoks poolikult nähtavad <privaatsed> isikukirjed, mida kunagi varem on saanud näha aga enam mitte? Sooviks neilt jälgimise märke maha võtta et mestimiskeskuses ei näitaks neid, mida nagunii käsitleda ei saa.
Jälgitavate nimekirjast ei saa otsida <privaatne> märksõnaga ja ainult perenimega otsides ei suuda geni üles leida (enne lõppeb ära :) ).
Private User Üks lahendus leitud - seda rida:
http://www.geni.com/list/following/
saab nimede järgi sorteerida. Nn kasvavas järjestuses peaksid kõik nimetud ja sulgudega ühte otsa kogunema.