Tehnilised nõuanded

Started by Henn Sarv on Wednesday, December 16, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 2191-2220 of 2995 posts

"share this path" minul täitsa olemas.

Mul ka ei ole.
(Win 7, Chrome 36.0.1985.125 m)

See peaks olema igal ühel saadaval pererühma sees (1..4 astet ulatuses).
Praegu tehakse asja kuidagi Geni poolt ringi. Teele jäävad privaatsed peaksid seal olema <privaatne> Perenimi ja mitte lingitavad. Asi peaks ka praegu toimima kui path on avalikust avalikuni ja ei sisalda ühtegi privaatset.
Jaak tegeleb sellega Geni CS juures...

Tere targemad genilased!
Probleem selles, et ei saa enam genisse tavakasutajana sisse- jääbki ühenduma. Läbi avaliku pääsu aga on kõik OK.
Asi sai alguse umbes nädal tagasi.
Oskab keegi nõu anda?

Tere, minul on sama mure, mis Koidul.

Mina ei saa oma Elioni ühendusega juba üle nädala Genisse. Lihtsalt hangub juba otsingus leht ära või kui Genisse sisse login, siis esilehest edasi ei pääse, sest taas kõik hangub. Samas viimased päevad pääsen Genisse läbi mobiiliga jagatud interneti. Üks IT spets vaatas mu ühendused üle ja ütles, et minu geni.com päring saadetakse kahtlaselt paljudest imelikest serveritest läbi ning lõpptulemusena päring ei jõuagi õigesse kohta kohale.

Minul on Elioni traadita internet, siiani pole sellist probleeme olnud.

Private User teeme nii, et sellest "pääsust" me aruteludes ei räägi - liiga palju küsimusi tekitab.
Ja ka Private User - uurin asja Geni kaudu (las teie IT mees saadab nimekirja neist väidetavalt kahtlastest/imelikest serveritest.

Aga esmalt uurin - mis brausereid/sirvikuid te kasutate?
Ja kas kõik värskeimad versioonid/uuendused on peal?
Brauser, Adobe Flash, Sun Java...

Lauri

Elioni Interneti kasutajad - tehke oma ruuterile Rest või laske Elion-i IT meestel oma poolt teha. See väidetavalt lahendas nn laadimisprobleemi osadel kasutajatel.

Rest -> Reset (alglaadimine)

Üks küsimus ka siia arutelusse:
Kui hakkan kirjet projekti lisama, siis valikus on mul mõningad projektid topelt.
Nii on kahekordselt nt Eesti Vabadussõda, Vabadussõjas langenud, näitlejad, poliitikud, vabadusvõitlejad jpm. Samas on ühekordselt nt arstid, geni aktivistid, diplomaadid, juristid, metsavennad, politsei, sport jms. Kalmistuprojektid samamoodi - osad topelt, osad üksikult.

Mis anomaalia see võiks olla, et osad projektid on kahekordselt? Oleks nagu 2 korda liitunud projektiga? Huvitav, kumma projekti ma siis valin - kas lisan ülemisse või alumisse projekti ja kas mõlemad valikud on võrdselt kehtivad? Siiani aga pole täheldanud, et projekti lisamine poleks õnnestunud.

See kestab mu juba tükk aega, vist isegi alates 1. juulist, kui need suured muudatused siin genis toimusid. Privaatsusesse see teema ei tohiks küll puutuda.

Agnes Valgiste see puudutab nn täpitähti (nendega on õiged).
Tegin raporti selle kohta.

Tänud.

Lauri Kreen Väga lihtne ja loogiline põhjendus, et ma ka ise selle peale ei tulnud ;) Tänan!

Aga ka minuteada pole mitmed mitte-pro'st genikasutajad viimasel ajal genisse pääsenud. Loodetavasti laheneb nende probleem varsti!

Siin sama seis - ei saa oma Elioni ühendusega juba üle nädala Genisse. Ruuteri restart ei aidanud. Browseriks FF28.0, FF31.0, IE11, Shockwave Flash 14.0 r0, Java 7u45. Mitte mingist arvutist selle ühendusega sisse ei saa. Tundub, et on elioni võrgu probleem, sest traceroute ei jõua 30 hopsiga kohale.

Ja nüüdseks probleem lahenenud. Tänud!

Ka minul funktsioneerib!!! Aitäh!

Ei teagi mis oli - palju kisa sai tehtud hooldajate foorumi kaudu.
Arvati et USA piiridest väljaspool kippusid reklaamilingid ja nende ümbersuunamine probleeme tekitama (aeglust kaevati ka Norras ja ka Lõuna-Aafrikas).

Pääsesin ka üle nädala sisse.
Elioni tehniline tugi väitis, et minu IP aadress on mustas nimekirjas (kusagil) ja seetõttu ei logi Genit korralikult lahti.
Pääsesin küll sisse kuid peale Geni logo ülaservas, oli kogu ekraan valge, ehk tühi.

Ka mina saan kõigi brauserite kaudu taas Genisse. Elioni IT-sse ei helistanud ja restarti ruuterile samuti ei jõudnud veel teha. Tänud sellele, kes iganes vea üles leidis ja ära parandas. :)

Ei pääsenud samuti nädalapäevad Genile ligi.
Põhjus oli ilmselt selles, et kusagil Eesti ja Geni vahel läks internet "lõhki". Ehk siis vanemate ruuterite piiratud mälumaht (512 K) ei suutnud enam mahutada uusi ümbersuunamistabeleid, mis on mõnel juhul juba suuremaks kasvanud.
Pikemalt ja üksikasjalikumalt:
http://arstechnica.com/security/2014/08/internet-routers-hitting-51...

ja mina lõpetasin sellepärast ka elisaga koostöö, et mälumaht oli koguaeg täis. mis mõttes täis. aga geni ongi suure mahuga, nii tuleb jutust välja :(

Muudatused juba jupp aega kadunud. Laadib pikalt ja näitab valget seina, seega mitte midagi.

Mis jama see on, mul pole Geni.com-i sisselogimisega raskusi olnud, kõik muu toimib samuti ja kiiresti erinevate brauseritega ( IE, FF, Google Chrome, Opera, Comodo Dragon). Elioni traadita internet-ülikiire, uuendused on tehtud, arvuti puhastatud Super Anti Free Editioniga ja C Cleaneriga.

Muudatused on ka alles!

kellel, kuidas toimib aga minul nüüd korras. st, keegi pidi midagi tegema, et nüüd töötab väga kiirelt. Muudatusi oma arvutis pole teinud.

oo, muudatused tulid tagasi.

Geni väitel oli probleem Interneti teenusepakkujate seadmetes:
http://www.renesys.com/2014/08/internet-512k-global-routes/

Tundub, et Genile on tulnud täiendusena võimalus määrata keelt. Kas keegi teab ka selle mõtet. Mis selle idee on?
Tundub, et on läbi lastud ka üks viga. Kui isikukirjel on pikem lisainfo, siis "loe edasi" nupp ei kuva midagi juurde. Seda nii Firefoxis, kui Chromes, op süsteem on Ubuntu Linux.

"loe edasi" nupu viga on ära parandatud :)

Kalev Pullonen Selle asja mõte on nii ajaloolistele kuulsatele isikutele kui ka mitmekeelses (ladina, araabia, kreeka, heebrea näiteks) keskkonnas tuntud nimedega isikutele (kui soovite siis kõigile) lisada mitmes keeles teave.
Ehk sarnaselt Vikipeediaga saame teha Karl Suurele eestikeelse teksti ja nimekuju mida näevad eestikeelsed kasutajad ja mis sugugi ei häiri nimekujude Charlemagne, Karl der Große, Carolus Magnus, Kārlis Lielais, Karolis Didysis, Карл Великий, شارلمان, Καρλομάγνος, カール大帝, קרל הגדול, 查理大帝, jt kasutajaid.

Showing 2191-2220 of 2995 posts

Create a free account or login to participate in this discussion