Tehnilised nõuanded

Started by Henn Sarv on Wednesday, December 16, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 1681-1710 of 2995 posts

Tervist!
Kas Geni otsing ei tööta? Ükskõik keda otsin, ikka on vastuseks "Tulemusi ei leitud. Proovi muuta otsingutingimusi." Kui otsida sama isikut, keda otsinguaknas juba vaikimisi ette pakutakse, siis seda ka ei leia.

Nüüd märkasin, et teise teema all on juba sellest juttu :)

Kella 19:30 paiku saadi vist asjad korda...

Tundub, et toimib. Ennemb ajas juba vaat' et tigedaks :)

Ka isikute lisamisel tekkivasse aknasse ei saaks juurde lisada lahtrit, kuhu saaks kohe hüüdnime ja kõik muud taolised nimed lisada. Nimelt kui perenime asemel on meetrikas kirjas muu nimi, millega inimest tunti, siis on natuke tüütu lisada profiil ja siis see kohe uuesti lahti võtta, et see lisanimi sisestada. Eriti oleks see abiks selle perioodi inimeste lisamisel, kellele perenime pole veel antud. Minu jaoks on isiku profiili esmakordsel sisestamisel täiesti kasutu ameti lahter. Arvan, et selle mõnetuhande profiili lisamisel pole olnud põhjust seda lahtrit kordagi kasutada, samas hüüdnime lahtrit oleksin täitnud küll olulise osa profiilide puhul.

Tere, vanasti oli selline lahter nagu nick name, aga viimasel ajal on ta millegipärast ärakadunud.

nüüd on ka olemas täitsa - "hüüdnimed, muud nimed"

Jah, kuid kahjuks isiku esmasel lisamisel seda välja ei näita. See lahter on nähtav alles pärast isiku lisamist, siis kui tahad seal midagi muuta/ parandada. Ehk siis ...pead isiku profiili uuesti avama.

Mina näiteks lisan alati (st niipalju kui teada on) nime, perekonnanime, kuvanime, hüüdnime, sünniaja, sünnikoha, surmaaja, surmakoha, tavaliselt ka abiellumise aja, koha ja profiili üldise kirjelduse - no ei ole võimalik kogu seda infot mingis lihtsas loetelus sisestada. Nii et ilmselt peab lihtsalt harjuma peale esmast sisestamist kohe ka profiili lahti võtma - geni on küll tattaeglane keskkond, aga seda meie muuta ka ei saa.

"Muudatused, mis tehti nende isikute juures, kelle uudisvoogu sa jälgid" annab mulle pika nimekirja isikutest kes on liitunud või eemaldatud projektist Eesti Geni aktivistid“
Mind ei huvita see, aga eemaldada ka ei oska. Lõpetasin prooviks isegi kõigi uudisvoogude jälgimise, aga ei aita. Olen tänulik kui keegi hea nõuga aitaks.

Kas ei piisa, Sander, sellest, kui klikid vasakul "Uudisvoog" peal?

Sander Sulg Lähed siia: http://www.geni.com/projects/Eesti-Geni-aktivistid/8006 ja Tegevused alt valid Lahku projektist
Sel juhul peaks projektiteadetest uudisvoost lahti saama.

Tänan Lauri, sain korda. Lõpeta uudisvoo jälgimine üksi ei aidanud, tuli meelde, et olen seda ka varem proovinud. Küsimuseks jääb minu sattumine sellesse projekti.

Sander Sulg Nii lihtne see ongi: oled lisanud genisse üle 100 isiku. Kõik, kes seda on teinud + mõned kriteeriumid veel, on ju suure panuse andnud Eesti oma Genisse ning väärt väikest pai :)

Huvitav kui keeruline oleks siia geni aruteludesse lisada "like" ja miks ka mitte "unlike" nupp? Ise tagasiside pooldajana hää meelega toetaks moraalselt sellist ettevõtmist :)

Kas seda oleks geni-tegijatelt palju paluda, et kui nad järjestaks kõik samanimelised isikud sündimise järjekorda? Ja need siis, kellel pole sünniaega kirjas - kas siis ettepoole või tahapoole?
Praegu on segamini kõik 18. saj, 19. saj ja 20. saj isikud.
Nt Jaan Jakobson-nimelisi on 191 ning kindlasti on teisenimelisi mõningaid veel rohkem. Tean küll oma otsitava Jaani sünniaega, aga ikka lipsas mööda = raske otsida, võiks kergemini leitav olla.

Agnes,kui tead sünniaega-siis klõpsa otsingulehel ''sündmused'',vaata seal sünniaeg ja lahtrisse ''umbes'' kirjuta aastaarv.Siis geni näitab +- 4aastat sündinud Jaan Jakobsone.Jakobson on köki-möki,aga katsu näiteks Jaan Tamm'e otsida niisama.Vähemalt 600.

Paul-Vladimir Lill
Heh, kui lihtne see on :) !!
Muidugi, aitäh, iga nipi peale ei tule ise kohe kuidagi, ikka peab keegi näpuga ette näitama ;)

No ega peagi igamees jalgratast leiutama.Väike vihje veel - kui hakkad järgmist isikut otsima,siis ära unusta aastarvu kustutamast või asendamast-muidu otsib kõiki sama aastaarvu järgi

Huvitav, miks "Muudatustes" Teletupsu teeb?

Ah? Kuidas seda nüüd mõista tuleb?

Noh, et kaks kordas järjest, nagu vanasti Teletupsudes.

Arno Suur
See on seal juba pikka aega, ilmselt on tegemist mingi peegeldusega. Ühelt poolt saadab Geni teate sinu kontole, mis edastatakse ka sinu sugulusringile ja sealt saad kellegi kaudu selle sõnumi kohta teabe. Tüüpiline Genialism.

Taotledes mestimist annab kolmemoodi vasxtuse:
Sa mestisid isikukirje.
Sa taotlesid ... topeltkannete mestimist.
Sa kiitsid heaks ... mestimise.
Mida see vimane siis tegelikult tähendab - et kas asi saigi korda? Tegelt nagu ei saanud, sest sinises mullis valge ristike on ikka alles.

Esimene tähendab, et viisid mestimise lõpuni.
Teine tähendab, et algatasid mestimise, kuid lõpuni viimiseks ei piisa õigusi.
Kolmas tähendab, et keegi oli mestimise juba varem algatanud ja et sina kiitsid selle heaks, kuid ei algataja ega sina oma piisavalt õigusi mestimise lõpuni viimiseks.

Selge siis :)
Jälle natukene targem :)

NB! tutvuge: http://www.geni.com/blog/show-your-appreciation-and-win-a-free-geni...

Kirjutage Genile novembri lõpuni jutuke sellest kuidas hooldajad/kuraatorid on teid aidanud ja võite võita 6 kuud tasuta Geni PRO-ks olemist või koguni pakitäie Geni nänni (Geni T-särk, pastakas, nokamüts vms - paki sisu pole veel teada).

NB! Kes inglise keeles kirjutada ei oska võib seda vene, saksa või eesti keeles teha - küll nad enda jaoks ära tõlgivad.
Jutuke tuleb saata siitkaudu http://geni.com/stories/submit täites kõik nõutavad väljad.

Kas see anomaalia on seotud ainult minuga ja miks see siis on selline, et minu taotlused, mille ma saadan pikema perioodi jooksul (nädal- kaks nädalat) kuhjuvad kõik kokku ning siis lähevad ühe korraga? Nii nt saadan koostöö taotlusi ja peregruppi liitumise taotlusi, samuti Võta-ühendust-haldajaga kirjad lähevad kõik mingi viiteajaga. Ootan ja vaatan, et keegi ei vasta minu taotlustele, siis aga äkki, üükspäev on hopsti 16 inimest nõustunud minuga koostööd tegema, minu kirjadele vastatakse kuni 10 tk korraga. Olen juttu teinud teiste kasutajatega - nemad ei ole seda täheldanud.

Teine asi mis mind tõsiselt häirib - ma ei pääse kedagi õnnitlema geni kaudu. Vajutan lingile "Saada õnnitlus" ning kohe ilmub punane kirje Error
You don't have permission to view this page .
Ja nii juba, pakun et, mitu kuud.

Agnes Valgiste - Oled vist sattunud musta nimekirja, küllap oled ühel päeval liiga palju kirju + taotlusi + koostööpalveid saatnud.
Uurin Geni Adminnidelt abi.

Tere teile kõigile.
Võtke täna pisut aega ja (kasvõi Jaanuse tänase sünnipäeva puhul) lugege läbi kokkuvõtlik eestikeelne Geni kasutusjuhend mille leiate siit:
Jaanus Luuse
NB! kõik selle teksti täiendus ja muutmisettepanekud on alati oodatud!

Showing 1681-1710 of 2995 posts

Create a free account or login to participate in this discussion