Alates eilsest ei saanud ma Saagasse sisse oma vana parooliga. Kuna miskit polnud teha, siis registreerisin end uuesti kasutajaks. Nüüd selgus. et paroolis peab vähemalt 6 märki olema, sh. vähemalt üks suur täht ja väike täht ning lisaks number. Varem piisas kolmetähelisest paroolist. Kuna Saaga katkestab ühenduse automaatselt kui lehitsemisel on väike vaheaeg, siis tuleb seda pikka parooli sagedasti sisestada, mis on tüki tülikam. Minu arvates pole see küll tarbijasõbralik paroolinõue.
Kas selline küsimus on ka teistel ette tulnud, või ainult minul?
Kas keegi oskab lahti seletada kuidas piiratakse seda pererühma kutsumist ja kui räägitakse 1000 lubatust siis kuidas igaühel on see arv kokkuvõttes erinev. Mul näiteks 1022 hetkel ja mitte ümmargune 1000.
Või kehtib see tuhat kutsutut väljaspool veresugulasi ja pärast esimest hõimlast (automaatselt pererühma kuulujaid)?
Pererühma kutset aksepteerida ei saa kui see arv täis aga e-mailiga puusse kutsuda saab? Või jääb see veresugulane pererühmast välja?
Ma ka ei tea täpselt aga see piir on alati 1000 olnud,
Need 22 ongi vast e-mailiga kutsututena kasutajateks hakanud.
Võid ju mõned vanemad võõrad - kellega vaid puude korrastamiseks rühma liitusid uuesti lahti lasta.
Seda toimetatakse siin: http://www.geni.com/account_settings/family
NB! Ka teised saatke iga kord mulle kiri kui teid liigpaljude kirjade (+ taotlused sh) eest oleks justkui musta nimekirja pandud.
Täpseid numbreid ma ei tea aga Basic peaks julgesti saama 20 päevas saata (erinevatele adressaatidele). Pro on seal 50 kandis ja C jaoks õnnestus piirang üldse ära kaubelda.
Vaatasin täna Geni kalendrit, ja ei leidnud sealt ühe lähisugulase sünnipäeva. Lähemal uurimisel leidsin, et sealt puudub päris mitmeid sünnipäevi, ja ka päris lähisugulaste hulgast. Samas on sünnipäevade nimekiri aga päris pikk, kuid seal on palju täiesti tundmatuid nimesid (ehk siis niipalju kaugeid sugulasi, keda ma isegi ei tunne). Kas seda oleks vôimalik ise kuidagi muuta, milliseid sünnipäevi (muid tähtpäevi) tahaksin kalendris näha, et seal ei oleks niipalju vööraid, kuid need keda vaja, seal siiski leiduksid. Tavaliselt prindin kuu algul lehe omale välja, et mitte sugulaste sünnipäevi unustada, kuid kui paljud nimekirjast puudu, siis on asi ju natuke hullusti.
Nii, nüüd on minulgi sama probleem, mille Private User püstitas. Avalehel Muudatuste alt näen vaid Showing 1-20 of 23815 items ja siis lehekülgede numbrid. Juba teist päeva. Eile, kui ise tegin profiilide juures täiendusi, siis nägin Muudatuste lehel ka kõiki neid muudatusi. Täna neid seal enam ei ole...
Kas on ehk juba selgunud, millest see probleem ja millal on lootust selle lahendamisele?
Lihtsalt spekuleerin - ehk on see seotud kuidagi profiilide halduse ületulekuga... Private User tekkis see mõni aeg pärast seda, minul ka. Kas ka teistel?
Minu muudatuste lehel Showing 1-20 of 5992 items : näitab ainult tänaseid 9 muudatust, järgmine lehekülg Showing 21-40 on aga täiesti tühi leht.
Profiilide haldust ei ole mulle ega mina teistele lähiajal üle andnud.
See siis ikka üldine apsakas.
Ega Geni puhul peagi nii väga üllatuma, siin iga päev midagi juhtub !
tundub et probleem (mitte ainult see) tekkinud seoses sellega, et kirjete arv andmebaasides kasvab pöörase kiirusega ja andmebaasimootorid ei jõua arengule järele
näituseks...
We've figured out the source of the problem. This happens specifically when you're trying to view Tree Matches for the profiles you follow (You have 'Followed by Me' selected in the dropdown menu on the right). You're following 14,000 profiles, and that's more than we counted on anyone following when we originally set up the merge center. We're investigating a fix for this.
:)))))))))))))))))))))
Karm :)
kui nad tunnistavad, et 14000 on enam kui keegi teine, siis nad panevad küll mööda
Mul on followed by me number miski 40-50 (49418) tuhat ja collaboreid miski 5000 (4796)
aga jahh - ega ma neid mestimiskeskuses vaadata ei saa. Samas - pööraseks kiiruseks seda Geni andmebaasindust pidada ei saa. 100M isikut, ca samapalju FAM-kirjeid - aga jahh sidemete arv kasvab ruudus kirjete arvuga