Proua Tikkerperi: "normaalne inimene ei saagi aru saama" pani mind sügavalt juurdlema. Tegelikult on tal õigus, isegi mina ei saa siin pooltest asjadest aru, samas avastasin, et ka Genil on loogiline õigus näidata sugulusteel nn "esimest pööret", mis võib viia üle mitme abielu, aga selleks on algoritm, mis allub loogikale, et esmatähtsust omab siiski esimene pööre. Toon näite - kui te sisestate siia abikaasa, siis Geni teatab teile, et ta on teile abikaasa (see tuleneb sugulussideme nn "esimesest pöördest". Pole ju välistatud, et abikaasa võib osutuda ka veresugulaseks, aga Geni ei saagi seda näidata, sest ta lähtub algoritmi alusel esimesest pöördest, st ta on teile esmalt abikaasa.
Nõuda, et Geni näitaks sihtinimese sugulussidet teises variandis on siiski lootusetu, sest sellisel juhul peaks esimest "pööret" piirama, aga seda peab tegema juba teadlikult, st minu näite puhul peaks sugulustee otsija panema eitava otsuse näiteks enda abikaasa suhtes, alles siis saab Geni näidata selle inimese sugulusastet kaugeima esivanema osas, juhul kui abikaasa on teile ühtlasi ka veresugaulane.
Ma nõustun kahe eelneva kommenteerijaga, aga samas pean möönma, et veresugulust saab otsida ka veresugulaste lingi kaudu, mis on kõigile genilastele siin ju olemas, tõsi, selle liikmete arvukus oleneb sugupuude liitmisest.
Ma tahtsin viimase lõiguga öelda, et Genilst tuleb osata lugeda infot, st teie veresugulased on loetletud veresugulaste leheküljel. Tõsi, näiteks minul on neid 5000, sega üsnagi palju, et teha kindlaks iga üksikisiku täpne sugulustee minuni. Kuid kes ei higista, see vaeva ei näe, aga kes vaeva ei näe, see tulemust ei näe :)