Geni Polska

Started by Private User on Tuesday, April 2, 2013
Problem with this page?

Participants:

Related Projects:

Showing all 20 posts

Proszę tutaj zadawać pytania, wyrażać opinie, porady i krytykę dotyczące projektu Geni Polska.

Panie Karolu,
Dziękuję za zaproszenie do projektu "Geni Polska".
Choć przyznam szczerze nie do końca wiem, jak mógłbym pomóc w jego rozwoju, postaram się w miarę moich możliwości dołożyć "3 grosze".

Jednakowoż z racji na miejsce pobytu bardziej pasowałbym go Geni Ireland :)

Mimo wszystko miło mi powitać wszystkich w Geni Polska

Pozdrawiam
Paweł

Witam,

Na pewno można pomóc poprzez zaproszenie polskich użytkowników Geni do projektu. W końcu, celem jest zawarcie jak największej liczby naszych rodaków w tym projekcie. Myślę, że gdy Geni Polska wystarczająco się rozwinie - samoistnie pokaże nam cele i kierunek rozwoju projektu. :)

Pozdrawiam,

KW

Proszę mnie poprawić, jeśli się mylę: jak rozumiem, Geni Polska jest projektem, który łączy inne małe projekty. Te inne małe projekty są drzewami osób najczęściej już od dawna nieżyjących, w dużej mierze niepołączonych z obecnie żyjącymi osobami. Czy w celu utworzenia nowego drzewa dla rodziny, której połączenia z żywymi jeszcze nie znaleziono, trzeba założyć nowe konto pocztowe i zarejestrować się w Geni jako jedna z tych pra-pra-osób, po czym dopiero zacząć tworzyć nowe drzewo - czy też jest możliwość rozpoczęcia budowy nowego drzewa bazując na obecnej rejestracji?

Na globalnym forum Geni dostałem wiadomość, że by rozpocząć drzewo od osoby jeszcze niezwiązanej z wielkim drzewem, wystarczy dodać ją obojętnie gdzie w naszym drzewie (np. jako brat dziadka itp.), a później w informacjach "Pokrewieństwo" usunąć istniejące połączenia z osobami w drzewie. Tym sposobem dana osoba stanie się 'wolna', tj. niezwiązana z żadną inną osobą w Geni i można uzupełniać informacje o niej.

Witam Panie Karolu
Dziękuję za zaproszenie
Jeżeli w czymś mogę być pomocny to oczywiście spróbuję.
Pozdrawiam wszystkich
Ludomir Domański

Życzę więcej ludzi będzie świadoma Geni Polsce i dzielić się nazwisk. Będzie to bardzo pomocne dla rodzin w USA, którzy nie mogą podróżować do Polski w celu wyszukiwania przodków. Geni jest wielka rzecz dla pomaga znaleźć relacje genealogii
Pozdrawiam
Alex Wisienski (Wyszynski)

Mam problem.
7 listopada 2013 rozpocząłem tworzenie drzewa na Geni. Skorzystałem z wersji 14 dniowego wypóbowania Geni Pro z którego zrezygnowałem po 10 dniach. Miałem też dawniej założone konto na My Heritage.Żeby nie prowadzić dwóch drzewa w dwóch portalach wystapiłem do My Heritage o rezygnację i taką otrzymałem. Jakie było moje zdziwienie podczas analizy rachunku że od 25 grudnia znika z mojego konta co miesiąc
MYH*WORLDVITALR­ECORDS.COM888-3770588, US
Kwota oryginalna
-16,25 USD
Nigdy nie miałem z konta Geni możliwości podejrzenia czegoś wiecej zawsze odsyłano mnie do zapłaty.
ostatnio kwota została pobrana 27 kwietnia
Dzień dobry, Janusz!

Zgodnie z Twoją prośba usunęliśmy Twoje konto z MyHeritage.pl
Jeśli dodałeś zdjęcia do wersji demo rozpoznawania twarzy gwiazd należy pamiętać, że wszystkie z nich zostały usunięte.

Miłego dnia,
Konto usunieto 12 lutego a opłata 16,15$ nadal znikała z konta.
Na Geni nie mam możliwości korzystania z GeniPro
Zmuszony byłem zablokować limit
Twój Zespół MyHeritage.pl

Uprzejmie informuję iż mój brat Radzisław Kazimierz Felis, zmarł w 2014
roku. Powiadomienie o przesłaniu życzeń urodzinowych uważam za
niestosowne i nie na miejscu. Proszę wprowadzić zmianę na podstawie
pozostałych drzew genealogicznych tj. Myheritage i Familysearch.

z poważaniem Janusz Felis

czy ktoś wie , jak można zrezygnować z płacenia opłaty za korzystanie z portalu?

Witam mam pytanie natury technicznej czy można ustawić tak żeby wysyłało na email informacje na temat rocznicy śmierci

Mój nowy adres na maila to ; sawicki-julian@o2.pl
pozdrawiam - Julian Sawicki

czy ktoś wie , jak można zrezygnować z płacenia opłaty za korzystanie z portalu?

Czy do listy Katyńskiej dodajemy rzeczywiście tak jak jest napisane tylko Katyń i okolice, czy też inne miejsca np. Charków?

Jak połączyć jedną gałąź rodziny, którą tworzę na bieżąco z osobą, która już istnieje w innej gałęzi?

Paula Michalska Wpisując ten sam adres mejlowy osoby w obie gałęzi drzewa. Adres nie musi być prawdziwy.

Jak mam zrezygnowaç z bezpłatnej wersji próbnej?

Przy free trialu pojawia mi się 'plus US $27.46 VAT' czy za ten VAT się płaci przy free trialu/?

Marcin Branicki

Portal Geni czasem przełącza mnie na losowe inne konta. Trudne do przeoczenia, gdyż zmienia się przy okazji język. Właśnie radośnie wysłał mi klucz sesji jakiegoś Toma ze Szwecji.

Na Waszym miejscu bym tu za dużo danych nie zostawiał.

Showing all 20 posts

Create a free account or login to participate in this discussion